You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Jouw installatieproces digitaliseren?

digitale werf


Met DigitaleWerf.be is het gemakkelijker dan u denkt.


Het digitale tijdperk zit in een nooit geziene stroomversnelling. Digitaal wordt het nieuwe normaal en ook de bouwsector kan daar mee van profiteren. DigitaleWerf.be toont ondernemingen in de bouwsector graag hoe ze met een aantal handige tools het werk van projectontwikkelaars en architecten stukken mobieler en efficiënter kunnen maken. Daarnaast biedt het een interessante all-in-formule aan voor iPads tijdens het plaatsen van elektro, HVAC- installaties en nog zoveel meer.

Met een iPad hebben installateurs en monteurs al hun installatieplannen en andere documenten op elk moment van de dag en overal bij de hand. Zo kunnen ze mobiel aantekeningen maken op installatieplannen, montageverslagen opstellen en planningen opvolgen in één enkele handomdraai.iPad as a service

Veel bedrijven denken dat de stap naar digitalisering grote investeringen vergt. Dit moet echter niet het geval zijn. Met iPad-as-a-service biedt DigitaleWerf.be iPads aan voor de installatiesector in een aantrekkelijke all-in-formule. Vanaf 1 euro per maand kan je bij DigitaleWerf.be een iPad gebruiken met een all-in-one servicepakket. De iPad is verzekerd tegen diefstal en valschade en is uitgerust met een stevige, waterdichte en stofbestendige hoes om hem te beschermen tegen alle omstandigheden op de werkvloer. Stel dat de iPad toch beschadigd raakt, staan wij de volgende werkdag met een vervangtoestel bij u. Doordat wij de iPads centraal beheren, zijn alle gegevens op de toestellen beveiligd en kan u de iPad in het geval van verlies of diefstal meteen laten lokaliseren of blokkeren. Bovendien kunnen wij de iPad beperken in gebruik zodat men niet om het even welke apps kan installeren.

 

Apps op maat

DigitaleWerf.be begeleidt u graag persoonlijk in de keuze van een toestel en bij het vinden van de juiste applicaties die uw installatieproces kunnen optimaliseren. Op www.digitalewerf.be hebben we de beste apps voor de bouwsector in een mooi overzicht verzameld. Elektroverslagen genereren, budgetten beheren, installatieplannen vergelijken en teams managen kan tegenwoordig heel gemakkelijk dankzij mobiele apps als Aproplan, Archisnapper en Teamleader. Omdat we weten dat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn, geven we u graag advies op maat om te bepalen welke apps echt een meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijf.

Wil je weten wat DigitaleWerf.be specifiek voor jouw bouwonderneming kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.digitalewerf.be of neem vrijblijvend contact op via construct@lab9.be of op het nummer 056 25 55 11.

Meer info: www.digitalewerf.be

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.