You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Valena™ Next : klassiek en geconnecteerd schakelmateriaal

Valena™ Next

 

Valena Next with Netatmo is een functionele, intuïtieve oplossing voor draadloos schakelen en gepersonaliseerde scenario’s. Het systeem maakt van elke klassieke elektriciteitsinstallatie een geconnecteerde installatie en doet dit zonder dat daarvoor de bestaande bekabeling moet vervangen worden of enige software is vereist. Het is tegelijk ook een evolutief systeem, met de nodige flexibiliteit om bedieningen te verplaatsen wanneer bijvoorbeeld de gezinssituatie verandert of om de geconnecteerde installatie verder uit te breiden.

De bediening van ‘Valena Next with Netatmo’ gebeurt via de Home + Control App, via vocale assistent en uiteraard ook via schakelaars.

Klassiek schakelmateriaal

Naast de geconnecteerde versie bestaat ook het klassieke schakelmateriaal Valena Next. Valena Next brengt meerwaarde in de hedendaagse woning. De strakke vormgeving van de afdekplaten - uitermate recht tot in de hoeken - en de monochrome uitvoering in wit, aluminium of zwart, waarbij de toets één mooi geheel vormt met de afdekplaat, introduceren tijdloze elegantie in elk interieur. Voor de bewoner die gaat voor een iets gewaagder design, zijn er nog vijf andere uitvoeringen, telkens combinaties van de kleuren wit, zwart en aluminium met een boord in chroom, koper of roze goud. Het geheel creëert een speciaal optisch effect waarbij de afdekplaat voor de wand lijkt te zweven.

Wat functies betreft onderscheidt Legrand zich met zijn gepatenteerde vlakke contactdoos. Deze bestaat ook met geïntegreerde usb-oplaadpoort.
Ten slotte zijn er ook nog de dubbele en drievoudige voorbekabelde contactdozen, waar gebruiksgemak en tijdswinst centraal staan. Men hoeft niet meer door te lussen van de ene contactdoos naar de andere, wat vaak een tijdrovende bezigheid is. Bovendien zijn ze uitgerust met handige steekklemmen, waardoor de montage nog sneller en eenvoudiger verloopt.

Bekijk ons assortiment

Valena™ Next
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.