You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Veelzijdige ophanging voor verlichting, signalisering of ventilatiekanaal

nVent Caddy

nVent Caddy

 

Het nVent CADDY Speed Link systeem voor horizontale overspanningen is een eenvoudig en snel te installeren bevestigingsoplossing voor commerciële gebouwen met de mogelijkheid, ver uit elkaar liggende steunpunten te overbruggen.

Deze productlijn ondersteunt een breed scala aan datacom-, elektrische en mechanische toepassingen, waaronder het bevestigen van kabelgoten, verlichtingstoestellen, signalisatie, leidingen, etc.

Deze veelzijdige oplossing, die op bijna ieder soort type constructie kan worden geïnstalleerd, vergroot ook de veiligheid op de werklocatie door de hoeveelheid tijd te beperken die monteurs doorbrengen in een lift, door het aantal noodzakelijke gereedschappen tot een minimum te beperken en door een oplossing te bieden die tevens eenvoudig kan verwijderd worden.

Kenmerken:

  • Kostenbesparende oplossing
  • Dankzij een ingenieus ontwerp en uitgebreid assortiment aan accessoires kan het systeem eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd van vele constructie types. Dit, terwijl het herbruikbaar blijft
  • Verkrijgbaar in een breed assortiment van voorgesneden lengtes of in bulk voor nog meer flexibiliteit
  • Maakt gebruik van een unieke sleutelloze kabelklem
  • Nauwkeurig en duurzaam spangereedschap maakt de installatie een klus die veilig en eenvoudig door 1 persoon kan worden gedaan

Systeem componenten: 

g

De kant-en-klare sets bevatten een elektrisch gesneden kabel om uitrafelen te voorkomen, een haakeindaansluiting aan één uiteinde om installatietijd te besparen en een kabelklem die zonder gereedschap kan worden vergrendeld aan het andere uiteinde.

cgf

Kabelklip voor afhangingen  gebruikt om installaties aan overspanningen te bevestigen of als tussenliggende steun om de doorbuiging en spanning van de overbrugging te verminderen.

g

Spangereedschap voor kabel. Nodig om het systeem te installeren of te verwijderen. Hiermee kan de kabel worden gespannen en kan deze met één hand worden bediend.

 

Wist u ?

Als u al bekend bent met het Speed ‚Äč‚ÄčLink SLK-assortiment, moet u weten dat er een versie is van het kabel met kabelklip voor horizontale overspanningen.Download de catalogus voor meer informatie

Ontdek onze selectie op de e-shop

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.