You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Creëer een beschermde werkplek met de NewStar veiligheidsschermen

newstar

NewStar introduceert een slimme nieuwe oplossing voor het nieuwe werken; de NS-PLXPROTECT serie. De samenleving is veranderd sinds de Covid-19-pandemie en er worden nieuwe maatregelen genomen om (samen-)werken zo veilig mogelijk te maken in deze 1,5/ 2 meter maatschappij. De NS-PLXPROTECT producten bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/ flat screen af te bakenen, een extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen.

 

newstar

De NS-PLXPROTECT1 (t.b.v. 1 monitor) en de NS-PLXPROTECT2 (t.b.v. 2 monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau. De schermen zijn gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Daarnaast zijn de schermen voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar zijn t.o.v. de monitor(s).

De schermen nemen, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau. De NS-PLXPROTECT1 is ontworpen voor installatie op een bureausteun en de NS-PLXPROTECT2  voor montage op 2 losse armen, gas-geveerde armen, een crossbar en/ of een dubbele monitorarm. Fun fact; de schermen kunnen ook gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker to do-lijstjes en notities op te schrijven.

NewStar

Transparant veiligheidsscherm

NSPLXPR0TECT1
Transparant veiligheidsscherm voor 1 scherm
NewStar

Transparant veiligheidsscherm

NSPLXPR0TECT2
Transparant veiligheidsscherm voor 2 schermen

 

De NS-PLXPROTECT producten zijn ontworpen om extra veiligheid op de werkplek te creëren en gemaakt voor maximaal comfort. De schermen zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen. De PLXPROTECT serie is gemaakt van transparant acrylaat dat 100% recyclebaar is.

  • Extra bescherming
  • Hygiënisch/ Eenvoudig schoon te maken
  • Beweegt mee met de monitor/ zit-sta werkplek
  • Twee bevestigingspunten (hoogteverstelling)
  • Kabelmanagement
  • Transparant acrylaat, 100% recyclebaar

 


 

NewStar AV & IT Mounts

NewStar AV & IT Mounts is de specialist in betaalbare bevestigingssystemen voor AV- en IT-apparatuur, waaronder tv's, LFD's, monitoren, projectoren, pc's, laptops en tablets. Met een uitgebreid assortiment bevestigingssystemen biedt NewStar voor iedere situatie een passende oplossing. Focus op kwaliteit, betaalbaarheid en gebruiks- én installatiegemak kenmerken de producten van NewStar.

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.