You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

(Ver)bouw slim met Smart Ventilation

ventilair


Smart ventilation staat voor slimme, efficiënte, stille afvoerventilatoren met een uitgesproken en strak design. Terwijl traditionele badkamerventilatoren op 1 indicator reageren om de lucht te verversen, richten slimme afvoerventilatoren zich op minimum 3 metingen: vocht, aanwezigheid, geur, … Die bewaken continu de luchtkwaliteit in de ruimte. Het aantal verversingen past zich automatisch aan volgens de noodzaak, met een maximale energiebesparing.

 

SVENSA: Slimme ventilatie met geurdetectie

svensa
 
Meer dan een ventilator

In vochtige ruimtes tasten storende geurtjes van toilet, deo, koken en bakken je wooncomfort aan. Hier slaat vochtige lucht neer en vormt condens en schimmels.

Je gezondheid en persoonlijk comfort zijn in gevaar. Het is aangewezen dagelijks verse lucht te circuleren in je woning en deze vochtige verontreinigde lucht af te voeren.

Svensa detecteert geuren/luchtkwaliteit, vocht én aanwezigheid, ventileert slim, en voorziet in gezonde binnenlucht. Zonder lawaai of onnodig verbruik.

 

Geur, vocht en aanwezigheid

Vergeet traditionele afvoerventilatoren. Kies voor slimme ventilatie! De focus op kwalitatieve materialen en intelligente regeltechnologie brengt uw ventilatie tot een hoger niveau.

Door de revolutionaire geursensortechnologie, nauwkeurige vocht- en aanwezigheidssensor en de handige timerfunctie ventileert Svensa automatisch. Enkel wanneer nodig wordt intensief geventileerd. Efficiëntie, tegen een minimaal energieverbruik.

BEKIJK PRODUCT

svensa

 
 

SVARA: Automatische ventilator met App sturing geschikt voor keuken en badkamer

svara
 
Oneindig veel mogelijkheden

De Vent-Axia Svara is de slimste, stilste en meest efficiënte ventilator ooit en brengt traditionele ventilatie tot een hoger niveau. Bij deze Zweedse ontwikkeling werd niet ingeboet op materialen en kwaliteit. Svara beschikt over state-of-the-art regeltechnologie, verbuikt een minimum aan energie en is eenvoudig te reinigen. Een badkamerventilator plaatsen wordt kinderspel: verwijder de Svara uit de karton, sluit aan, en hij werkt automatisch. Svara is buitengewoon stil, max. 20 dB(A), en is geschikt voor installatie in vochtige ruimtes.
Ruimer dan enkel in woningen kan de Svara d.m.v. een 12V voeding even eenvoudig toegepast worden in boten, campers etc.

 

Automatisch, vraaggestuurd of via App

Bij levering staat de Svara ingesteld als een automatische badkamerventilator. Deze basis instelling houdt in een continue lage ventilatiestand met vraagsturing op basis van vocht- en aanwezigheidsdetectie. Dit verzekert constante gezonde luchtcirculatie en een beter binnenklimaat doorheen de woning. Maar onze ingenieurs gingen nog veel verder. Met de Vent-Axia Connect App ontgrendelt u gevorderde functies waarmee u de werking van uw Svara automatisch inplant, waarmee u de intensiteit van de vocht- en lichtsensor instelt, een nalooptijd of de gewenste luchtvolumes aanpast. Vent-Axia Svara is de meest veelzijdige ventilatie-oplossing op de markt. Elke ventilator onderging een strenge kwaliteit- en veiligheidstest; dit is de reden waarom we 5 jaar garantie bieden.

BEKIJK PRODUCT

svara

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.