You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De Vercle collectie wordt uitgebreid in de outdoorcollectie van LedsC4

vercle 2

 

Onder de nieuwigheden van de outdoorcollectie vinden we de Vercle. Deze bestaat uit een lineair en gebogen systeem dat zorgt voor verlichting rond de randen van buitenruimtes, zoals plantenbakken en bomen of andere elementen zoals sculpturen en gebouwen.

Vercle is verkrijgbaar in minimale dikte, van slechts 10 mm breed x 17 mm hoog. Hierdoor kan het armatuur op de grond worden geïnstalleerd en onopgemerkt blijven zodat het zich perfect integreert in de omgeving.
Vercle biedt verschillende koppelingsopties om het in een lineair of ringformaat te combineren. U kunt kiezen uit 4 verschillende modules: Lineal 500mm, Lineal 1970mm, Rond 400mm en Rond 650mm. Het bevat een dubbele kabeluitgang en waterdichte connectoren die zorgen voor een gemakkelijke achtereenvolgende installatie zonder gereedschap. Het biedt ook een groot visueel comfort dankzij de conische zwarte reflector en verzonken positie van de leds en de iets hogere rand van het profiel.

De geëxtrudeerd aluminium behuizing biedt maximale duurzaamheid en weerstand. De Verticle kan worden geïnstalleerd in natte omgevingen of zelfs aan zee dankzij de de specifieke kathaforese behandeling. Net zoals bij alle LedsC4 Outdoor-collecties heeft Vercle, een garantie van 5 jaar.

Goede verlichting maakt ruimtes leefbaar door middel van emotie, comfort en zorg.
De afgelopen 50 jaar is LedsC4 toegewijd aan het ontwikkelen van een lichtcultuur waarin design, technologie en duurzaamheid samenkomen om de beste verlichtingsoplossing te bieden voor uw binnen- en buitenprojecten.

Bekijk ons assortiment

vercle 2
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.