You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Vlaamse verbouwer ‘vergeet’ premies, jij als vakman niet?

Vlaamse verbouwer ‘vergeet’ premies, jij als vakman niet?

De Vlaamse verbouwer vergeet te vaak dat hij of zij recht heeft op een energiepremie of subsidie. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams Energieagentschap. Als vakman kan je via de subsidiezoeker van Cebeo eenvoudig en zeker nagaan voor welke premies je volgende renovatieproject in aanmerking komt.

“Hoewel de renovatie-activiteit op hoge toeren draait, zien we dat de Vlaming niet systematisch gebruikmaakt van de energiepremies. En zo dus geld laat liggen. Voor de meeste premies is er al enkele jaren een daling in het aantal aanvragen en uitbetalingen. Ook dit jaar is zwak begonnen. Maart en april waren opnieuw beter, maar het is te vroeg om van een kentering te kunnen spreken”, schetst Luc Peeters, administrateur-generaal van het Vlaams Energieagentschap, in een persbericht.

Het Vlaams Energieagentschap start een nieuwe campagne om de energiepremie of -subsidie onder de aandacht te brengen. Onder deze premie vallen ook investeringen in een warmtepomp voor verwarming, warmtepompboiler en zonneboiler voor sanitair warm water.

In de premie voor een totaalrenovatie is eveneens een ventilatiesysteem opgenomen.

subsidiezoeker

Subsidiezoeker van Cebeo

De kans is reëel dat de campagne voor de premies en subsidies een nieuwe impuls geven aan renovatieprojecten die de energie-efficiëntie van woningen verhogen. Als installateur is deze informatie evenzeer waardevol.
Via onze subsidiezoeker kan je snel een zeker opzoeken voor welke premies en subsidies je project in aanmerking komen.

VIND ALLE SUBSIDIES VOOR JE BOUWPROJECT

 

 

Dit zal je ook interesseren

Specialisten ontwikkelden 7 calculatoren op maat van Cebeo

Liefst 7 Cebeo calculatoren in jouw toolbox

Volg je niet meer welke subsidies wel of niet, waar wel of waar niet gelden? Is een warmteverliesberekening soms nog wat nattevingerwerk?  Weet je niet zeker wat te antwoorden op de ROI-vraag van jouw klant? Twijfel je of je debieten in balans zijn? Het zijn slechts enkele van de vragen waar je als installateur soms mee worstelt…

LAAT ONZE 7 CALCULATOREN JE HELPEN


Premie voor warmtepompboiler

Waarom je best niet wacht met die warmtepompboiler…

Je hebt ongetwijfeld al gehoord over de premie voor warmtepompboilers. Die is namelijk sinds dit jaar van kracht. Maar weet je ook dat die geleidelijk zal uitdoven? Nú is dus het moment om klanten te overtuigen deze investering te doen! En al helemaal als je hoort wat de terugverdientijd is…

LEER ALLES OVER DE PREMIE EN TERUGVERDIENTIJD


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.