You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Vergokan kabeldraagsystemen met functiebehoud: betrouwbaar en montagevriendelijk

kbscl

Als er brand ontstaat, kan de veiligheid van personen enkel gewaarborgd worden wanneer alle noodzakelijke veiligheidsinstallaties blijven functioneren. De Vergokan kabeldraagsystemen met functiebehoud blijven hun draagfunctie behouden in geval van brand en dragen zodoende bij tot de blijvende werking van rookafvoerinstallaties, ventilatie, alarminstallaties, veiligheidsverlichting, enz.

Snelle montage

Onze systemen zijn op eenvoudige wijze te installeren en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo is er bijvoorbeeld de klikbare kabelgoot KBSCL in combinatie met de binnenliggende gootbeugel BG die bevestigd wordt met een draadstang TIM10.
Deze oplossing kan gebruikt worden voor 1 niveau met 1 kabelgoot en heeft een maximale kabelbelasting van 7,5 kg/m en maximum ondersteuningsafstand van 1500 mm.
De materiaaldikte is 0,75 mm. De breedte kan gaan tot 200 mm. Het trekken van de kabels gaat hier veel sneller.

n,
kl

Verticale kabelinstallatie

Voor een verticaal stijgtraject in functiebehoud heeft Vergokan de Datwyler.WUM in zijn gamma. Het leggen van zigzaggende trajecten van kabels is niet meer nodig dankzij de WUM. De WUM biedt  ondersteuning aan de installatie en wordt gebruikt met het draagprofiel DR15.30 en kabelklemmen HDH1.

De WUM wordt geplaatst, met intervallen tot maximum 3,5 m, over de beugelklem die de kabel vastmaakt aan de C-profielrail. De montage gebeurt door middel van glijmoeren en schroefstangen aan het draagprofiel. De holte wordt gevuld met minerale wol. De kabelinvoer en de achterkant van de WUM worden met brandwerende vulstof afgedicht.

bekijk onze producten in de e-shop


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.