You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Vergokan Vloergootsystemen

vergokan

 

In onze hoogtechnologische maatschappij wordt het eisenpakket naar mogelijke aansluitingen steeds groter. De kernwoorden voor hedendaagse kantoorruimtes zijn: geïntegreerde systemen, flexibiliteit, connectiviteit en duurzaamheid. Een technische aansluiting vanuit de vloer beantwoordt aan deze eisen.

Bovendien houdt de gebruiker ook rekening met het esthetisch aspect: men verwacht dat de vloerdozen harmonieus opgaan in het interieur.

Vergokan biedt één universele onderdoos aan: de NEO. De instelhoogte van deze onderdoos is aanpasbaar aan de hoogte van de gebruikte vloergoot (28, 38 of 48 mm). De breedte is dan weer aanpasbaar aan vloergoten van 170, 250 en 350 mm breed.

De Vergokan NEO universele onderdoos en bijhorende blind- en klapdeksels zijn ontworpen om te passen in de hedendaagse, minimalistische look van kantoren, musea, lobby’s, winkelcentra en moderne woningen. Het systeem is geschikt voor elk type vloerafwerking (tapijt, tegel, vinyl, epoxy, polybeton, parket, …). De klapdeksels zijn compatibel met verzonken, valse en open vloergootsystemen en zijn al dan niet waterdicht van IP20 tot IP53.

De grote voordelen van Atkore Vergokan vloergootsystemen:

  • Efficiëntie: ons vormelelment laat een snelle plaatsing toe zonder vooraf te niveleren en heeft de ideale afmetingen om onze klapdeksels te monteren.
  • Organisatie: ze helpen om kabels op een nette en opgeruimde manier te organiseren en te leiden.
  • Bescherming: onze vloergootsystemen beschermen kabels tegen fysieke schade, wat kan leiden tot dure herstellingen.
  • Veiligheid: goed kabelbeheer kan de veiligheid verbeteren door struikelgevaar te verminderen en kabels uit de weg te houden voor voetgangers.
  • Esthetiek: vloergootsystemen dragen bij aan een strak en professioneel uitzicht van een gebouw, vooral in ruimtes die toegankelijk zijn voor klanten of bezoekers.
  • Betere prestaties: door kabels georganiseerd en beschermd te houden, verbeteren vloergootsystemen de algemene prestaties en betrouwbaarheid van de elektrische- en communicatiesystemen.

Bekijk ons assortiment

vergokan
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.