You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Weidmuller: optimaal uitgerust voor elke werkfase

workplace solutions

 

Met Weidmüller heb je de perfecte partner aan je zijde om je te ondersteunen in alle fasen van de paneelbouw, van de planning tot de installatie en de bediening, met optimaal afgestemde oplossingen voor je werkplaats. Op basis van onze jarenlange ervaring in de paneelbouw kunnen wij je in staat stellen om je werkprocessen te versnellen en je kwaliteit te verhogen door effectief gebruik te maken van ons uitgebreide portfolio.

Het potentieel van industrie 4.0 in kaart brengen en benutten

De studie “Panel building 4.0” van het Institute for Control Engineering of Machine Tools and Manufacturing Units van de Universiteit van Stuttgart toont aan dat de meest tijdrovende fasen in de klassieke paneelbouw de planning en installatie zijn.

Meer specifiek: De stappen van de projectplanning en de bouw van het schakelschema zijn goed voor meer dan 50% van de tijd die aan het hele planningsproces wordt besteed. Tijdens de installatie is de complexe combinatie van handmatige processen die gewoonlijk nodig is voor de mechanische montage en bedrading goed voor meer dan 70% van de tijd die aan het montageproces wordt besteed!

standardisation, automation, and integrated solutions

Optimalisatiemogelijkheden van Weidmüller

  • 80 % snellere en veiligere processen

    We ontwikkelen voortdurend innovaties die tijdrovende werkprocessen zoals mechanische assemblage en bedrading stroomlijnen om de productiviteit te verhogen. Bijvoorbeeld met gereedschap, markeringen en printers die optimaal zijn aangepast aan de toepassing.

  • 100 % premium kwaliteit

    Al meer dan 40 jaar staat Weidmüller voor machines, markeringen, printers en gereedschap die aan de hoogste eisen voldoen. Certificeringen en goedkeuringen conform alle relevante normen spreken voor zich – hoogwaardige producten van Duitse makelij waarop je kunt vertrouwen.

  • 100 % planningsbetrouwbaarheid

    Met Weidmüller kun je vertrouwen op een partner met vele jaren ervaring in kabelvoorbereiding, verwerking en gesystematiseerde markering. Door het verminderen van potentiële bronnen van fouten met volledige dataconsistentie, stroomlijnen we tijdrovende werkprocessen en verhogen we je productiviteit.

Ontdek onze geïntegreerde oplossingen

Standaardisatie, automatisering en geïntegreerde oplossingen bieden een aanzienlijk optimalisatiepotentieel, vooral daar waar inconsistente engineeringprocessen en tijdrovende handmatige processen plaatsvinden. Bij Weidmüller hebben we intensief gewerkt aan deze onderwerpen, om je te voorzien van betere alternatieven.

Het resultaat: een portfolio van complete werkplekoplossingen, waarmee elke werkstap perfect gecombineerd kan worden met de volgende, waardoor processen tot 80 % sneller kunnen verlopen, terwijl de planningsbetrouwbaarheid 100% is.

 

Bekijk het volledige aanbod van Weidmuller

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.