You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

WIBE kabelladders, de ruggengraat van een veeleisende infrastructuur

wibe by stagobel

 

Met het uitgebreid gamma WIBE kabelladders en toebehoren kan voor elke elektrische installatie een sterk, flexibel én functioneel kabelmanagementsysteem opgebouwd worden, of het nu in een winkelcentrum, in een zware industriële omgeving of zelfs voor een off-shore toepassing is.

Essentieel & flexibel

WIBE kabelladders zijn essentieel voor de infrastructuur van een gebouw, net zoals de ruggengraat voor ons lichaam. WIBE kabelladders zijn robuust en functioneel en kunnen zowel in horizontale als verticale opstelling gemonteerd worden. Dankzij een uitgebreid gamma toebehoren en de grote variëteit aan oppervlaktebehandelingen is het WIBE kabelladdersysteem een veilig, flexibel en duurzaam gamma dat in elke richting of hoek kan gemonteerd worden.

wibe

 

wibe

Futureproof

Het WIBE kabelladdersysteem is bovendien een futureproof oplossing. Een industriële hightech omgeving vraagt een grote flexibiliteit qua opstelling. Voor WIBE kabelladders is er geen toepassing te ingewikkeld. Het aanbod omvat een breed scala aan afmetingen en accessoires zoals bochten, stijgstukken, consoles, beugels, koppelingen enz., waardoor de installatie steeds flexibel aangepast kan worden aan de nieuwste noden van een installatie.

Grensverleggend

Geen enkele omgeving is te ruw of te vuil. Met de juiste keuze qua laddertype en

oppervlaktebehandeling garandeert WIBE een betrouwbaar kabelmanagement voor stroom- en datatoevoer, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Veilig & betrouwbaar

De Wibe versterkte kabelladders hebben een indrukwekkende belastingscapaciteit en garanderen een jarenlange veilige installatie.

Wist u trouwens dat jaarlijks meer dan 32 miljoen meter WIBE kabelladder geïnstalleerd worden?

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.