You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Belangrijke informatie: wijzigingen in paneeloptimizers


smaAangezien stringomvormers een primaire focus van SMA zijn, willen we u informeren dat alle producten in het Tigo assortiment (inclusief de nieuwe TS4-A-O optimizer) niet langer door SMA worden verkocht, maar dat Tigo deze rechtstreeks zal verkopen. SMA zal niet langer de eerder aangeboden producten (TS4-R-M, TS4-R-S, TS4-R-O) of accessoireproducten (Cloud Connect Advanced en Gateway/TAP) verkopen. Uiteraard blijven de bij SMA gekochte producten gedekt door de SMA fabrieksgarantie. Alle producten die rechtstreeks bij Tigo worden gekocht, vallen onder de garantievoorwaarden van Tigo. Voor service gerelateerde vragen kan er contact worden opgenomen met de desbetreffende garantiegever.

 

Lancering van de nieuwe TS4-A-O en vervanging van de TS4-R serie

In de toekomst zal de TS4-R-O paneeloptimizer worden vervangen door zijn functioneel compatibele opvolger, de TS4-A-O. Om optimale systeemprestaties te bereiken, wordt de opvolger TS4-A-O momenteel gekwalificeerd en zal deze na alle vereiste tests kunnen gecombineerd worden met SMA omvormers. De certificering zal naar verwachting eind maart 2020 worden uitgevoerd. Wij zullen u informeren zodra het mogelijk is om een exacte inschatting van datum te geven of wanneer er aanvullende informatie beschikbaar is.

 

Praktische implementatie van paneeloptimizers

Zonnestroomsystemen worden meestal geïnstalleerd op plaatsen die niet in de schaduw liggen. Voor installaties zonder schaduw en zelfs voor installaties met een lage, tijdelijke schaduw, kan met stringomvormers met SMA ShadeFix en SMA Smart Connected een maximale opbrengst en betrouwbaarheid worden bereikt. Bovendien zijn deze diensten al
geïntegreerd in de SMA zonnestroomomvormers. Het is dus niet nodig deze apart aan te schaffen of te installeren. Met SMA ShadeFix wordt de energieopbrengst van de zonnepanelen in de schaduw verhoogd zonder dat er extra componenten nodig zijn, zoals talrijke onderzoeken hebben aangetoond.

 

>> Meer informatie over SMA ShadeFix: https://www.sma-benelux.com/shadefix.html

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.