You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Opple Lighting

OPPLE Lighting


OPPLE is een van de tien toonaangevende verlichtingsbedrijven ter wereld met meer dan 25 jaar ervaring en actief in meer dan 70 landen!  

Bij OPPLE leveren ze betaalbare en kwalitatieve LED-verlichtingsproducten direct vanuit hun magazijnen in Europa. Men werkt met zeer professionele en erkende distributiepartners, die hun producten zo efficiënt mogelijk verwerken en verspreiden. 

Het geheim? Hun unieke bedrijfscultuur. OPPLE heeft met een klein team in 2014 een Europees kantoor geopend. Het bedrijf is in de laatste jaren gestaag gegroeid en dat geldt ook voor het aantal collega's die voor je klaar staan. Zij vertegenwoordigen het bedrijf en de bedrijfswaarden met plezier, zijn hun klanten graag van dienst en zullen je altijd bljiven verrassen.  

Bij OPPLE houden ze het graag simpel; ze handelen snel en doen wat ze beloven.  


 

Project

DRUKKERIJ DE MELLE KIEST VOOR TECHNOLUX SMART LED

OPPLE Lighting Europe en Cebeo sloegen de handen in elkaar voor de verlichting van drukkerij De Melle in Turnhout.

De tevreden klant geniet nu volop van de voordelen die smart lighting te bieden heeft.

Ontdek wat Technolux Smart LED nog meer te bieden heeft

Opple

 


 

opple

Cebeo bij OPPLE China

EUROPESE KWALITEIT IS STANDAARD

OPPLE bewijst vandaag over een sterk assortiment te beschikken, dat voldoet aan alle Europese hoge standaarden. Dat kon Cebeo met de eigen ogen zien tijdens een bezoek aan de OPPLE fabriek in Shanghai.

“Ons besluit na dit bedrijfsbezoek? Zowel op vlak van kwaliteit, R&D, technische knowhow en omvang moet de Chinese verlichtingsproducent niet onderdoen voor zijn Europese of Amerikaanse concurrenten.

OPPLE is niet voor niets bijna geruisloos de top 5 binnengeslopen van de verlichtingsfabrikanten mondiaal”, besluit An Moors.

Lees het volledige artikel hier

 


 

Nieuw

Tunable White

Het variëren van kleuren in hetzelfde armatuur heet Tunable White (TW).

Met deze Smart Lighting bedien je ook eenvoudig de nieuwe Tunable White armaturen. Hiermee schakel je gemakkelijk van warmwit naar koelwit (2700K-6500K) en terug. Zo kun je je werkplek inrichten met de kleurtemperatuur die je prettig vindt. Pas bijvoorbeeld in een vergaderruimte de kleur aan naar koelwit (6500K) om extra alert te zijn of naar warmwit (2700K) om juist te relaxen en een informele sfeer te creëren. Ook Health Care applicaties zoals IC’s en verzorgingshuizen zijn uitermate geschikt, evenals 24 uurs-applicaties.

Naast de Slim Panel G5 is de downlight Performer uitgerust met deze technologie.

Bekijk Tunable White op e-shop

 


LED verlichting

voor al uw projecten

Gemakkelijk en snel uw projecten verlichten met OPPLE Lighting. De ruime keuze aan LED toestellen maakt het mogelijk om voor uw standaard ruimtes snel een passende oplossing te vinden.

Zowel voor kantoor als industriële omgevingen kunt u met de armaturen van OPPLE Lighting altijd aan de slag.

Download de Standard Solutions brochure

OPPLE Lighting
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.