You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Opple Lighting

Opple Smart Lighting


Smart

Het Opple Smart Lighting systeem ontwikkelt zich

Het is bekend dat de installatie van het Smart Lighting systeem extreem eenvoudig is: de armaturen kunnen direct vanuit de doos gemonteerd worden en op het stroomnet worden aangesloten.

Er zijn geen extra bekabeling, gateways, servers of regelapparaten nodig. Alle armaturen kunnen met de OPPLE Smart Lighting app worden geprogrammeerd en bediend.

Meer info

 


OPPLE is een van de tien toonaangevende verlichtingsbedrijven ter wereld met meer dan 25 jaar ervaring en actief in meer dan 70 landen!  

Bij OPPLE leveren ze betaalbare en kwalitatieve LED-verlichtingsproducten direct vanuit hun magazijnen in Europa. Men werkt met zeer professionele en erkende distributiepartners, die hun producten zo efficiënt mogelijk verwerken en verspreiden. 

Het geheim? Hun unieke bedrijfscultuur. OPPLE heeft met een klein team in 2014 een Europees kantoor geopend. Het bedrijf is in de laatste jaren gestaag gegroeid en dat geldt ook voor het aantal collega's die voor je klaar staan. Zij vertegenwoordigen het bedrijf en de bedrijfswaarden met plezier, zijn hun klanten graag van dienst en zullen je altijd blijven verrassen.

Bij OPPLE houden ze het graag simpel; ze handelen snel en doen wat ze beloven.

Ontdek Opple

 Opple Lighting

 

Residentieel

Ruim aanbod

De juiste verlichting voor residentiële toepassingen.

Bekijk meer

 

Tertiair

Slimme scholen

Met OPPLE LED-verlichting in de klas creëert u een gezonde leeromgeving waarbij leerlingen en leraren betere resultaten kunnen behalen.

Bekijk meer

 

Industry

Smart Industry

Nergens zijn de wetten en regels rondom een verlichtingsoplossing zo streng als in de industrie.
OPPLE speelt in op de eisen die gemoeid gaan binnen de verschillende industriegebieden, zoals de HACCP-norm voor de voedingsmiddelenindustrie.

Bekijk MEER

 


 

Tools

Voor al uw projecten

Gemakkelijk en snel uw projecten verlichten met OPPLE Lighting. De ruime keuze aan LED toestellen maakt het mogelijk om voor uw standaard ruimtes snel een passende oplossing te vinden.

Zowel voor kantoor als industriële omgevingen kunt u met de armaturen van OPPLE Lighting altijd aan de slag.

Download de Standard Solutions brochure

OPPLE Lighting

 


 

 

Project

De Decker Van Riet kiest voor Opple

De Decker – Van Riet is een bedrijvengroep die actief is in het openbaar vervoer (De Lijn) en tanktransporten voor zijn rekening neemt in de scheikundige industrie.

Voor hun eigen onderhoudsgebouwen hebben ze gekozen voor OPPLE Waterproof performer toestellen, met de visie om een energiezuinige werkplaats te creëren en eveneens een hogere lichtopbrengst genereren ten op zicht van de eerder geïnstalleerde TL-buizen.

Door deze verbeterde lichtopbrengst kunnen ze de productiviteit en veiligheid verhogen.

Opple

 


 

Ervaar wat Opple voor u kan doen
 

Tunable White
Smart schools
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.