You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Schneider Electric

Schneider Electric

Over Schneider Electric

Het doel van Schneider is om iedereen in staat te stellen het meeste uit onze energie en natuurlijke bronnen te halen en zowel vooruitgang als duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om uw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie door de integratie van toonaangevende proces en energietechnologieën, endpoint tot cloud geconnecteerde producten, besturingselementen en software en diensten gedurende de hele levenscyclus, waardoor geïntegreerd bedrijfsbeheer mogelijk wordt gemaakt voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Wij zijn de meest lokale van alle internationale bedrijven . We zijn voorstanders van open standaarden en partnership ecosystemen die onze inclusieve en verantwoordelijke waarden delen.



Aanbod

Schneider Electric residentieel

Residentieel en klein tertiair

De residentiële producten dekken het volledige gamma voor de elektrische installaties in kleine en middelgrote gebouwen. In dit gedeelte van de portal vindt u informatie over modulaire apparatuur, residentiële verdeelborden, intelligente energiemeting en -sturing en laadpalen.

ONTDEK ASSORTIMENT

Schneider Electric tertiair

Groot Tertiair

De tertiaire producten dekken het volledige gamma voor de elektrische installaties in middelgrote en grote gebouwen. In dit gedeelte van de portal vindt u informatie over modulaire apparatuur en compact NSX, prisma verdeelborden, intelligente energiemeting en -sturing en laadpalen.

ONTDEK ASSORTIMENT

Schneider Electric industrie

Industrie

De automatiserings- en controleproducten dekken het volledige gamma voor de industrie. In dit gedeelte van de portal vindt u informatie over drukknoppen, signalisatie, motorsturing en sensoren.

ONTDEK ASSORTIMENT

 

 



Schneider Product Selectoren

Heb je soms moeite om een bepaalde oplossing te vinden in een zee van producten? Schneider Electric ontwikkelde een aantal tools die de installateur helpen een zo specifiek en compleet mogelijke bestelling te plaatsen.
Elke vorm van twijfel over compatibiliteit, of de onzekerheid of een bepaald product wel geschikt is, wordt hiermee weggenomen. Dit gecombineerd met de enorme levercapaciteit van Cebeo, maakt deze tools zo krachtig.
Schneider Electric




 

Motor Control

OPTIMALE MOTORSTURINGEN

Schneider Electric biedt een complete lijn van motorsturingsproducten voor uw motorbeheersystemen. Onze motorsturingen voorzien in de behoeften van veel applicaties en voldoen aan de NEMA- of IEC-normen.

Ontdek ons gamma

NAAR DE MOTOR CONTROL CONFIGURATOR

 



Video's

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.