You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Schneider Electric

Uw digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie

Schneider Electric

Het doel van Schneider is om iedereen in staat te stellen het meeste uit onze energie en natuurlijke bronnen te halen en zowel vooruitgang als duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om uw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie door de integratie van toonaangevende proces en energietechnologieën, endpoint tot cloud geconnecteerde producten, besturingselementen en software en diensten gedurende de hele levenscyclus, waardoor geïntegreerd bedrijfsbeheer mogelijk wordt gemaakt voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Wij zijn de meest lokale van alle internationale bedrijven . We zijn voorstanders van open standaarden en partnership ecosystemen die onze inclusieve en verantwoordelijke waarden delen.Aanbod

Residentieel en klein tertiair

Residentieel en klein tertiair

De residentiële producten dekken het volledige gamma voor de elektrische beveiliging in woningen en kleine gebouwen. In dit gedeelte van de portal vindt u informatie over residentiële modulaire apparatuur, verdeelborden, noodverlichting, installatie- en schakelmateriaal, intelligente energiemeting en EV laadpalen.

ONTDEK het ASSORTIMENT residentieel

ONTDEK het ASSORTIMENT klein tertiair

Groot tertiair

Groot Tertiair

De producten in het segment Groot Tertiair dekken het essentiële gamma aan elektrische installaties in middelgrote en grote gebouwen. In dit gedeelte van de portal vindt u voornamelijjk informatie over Acti9 modulaire beveiligingsapparatuur, EV Parking laadinfrastructuur, ComPacT NSX, MasterPact vermogensschakelaars, Prisma verdeelborden en intelligente energiemeting.

ONTDEK het ASSORTIMENT

Schneider Electric industrie

Industrie

De automatiserings- en controleproducten dekken het volledige gamma voor de industrie. In dit gedeelte van de portal vindt u o.a. informatie over industriële verdeelkasten, drukknoppen, signalisatie, sensoren, motorsturing en (PLC) controllers.

ONTDEK het ASSORTIMENTIn de kijker

PrismaSet S

PrismaSet S

ONTDEK MEER

Schneider Electric

Systeem Resi9 XE

ONTDEK MEER

Schneider Electric

De transformatie naar 'Industries of the Future' dankzij IIoT

ONTDEK MEER

Digitale transformatie voor een duurzaam en intelligent productieproces

Digitale transformatie voor een duurzaam en intelligent productieproces

ONTDEK MEER

 


 

Tools

Heb je soms moeite om een bepaalde oplossing te vinden in een zee van producten? Schneider Electric biedt een aantal tools die de klant helpen een zo specifiek en compleet mogelijke bestelling te plaatsen. Dit gecombineerd met de grote levercapaciteit van Cebeo, maakt deze tools zo krachtig.

Naar de Schneider Product Selectoren

 

 


 

Video 'Life is On'

 

Video EcoStruxure

Schneider Downloads

Schneider Electric
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.