You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Schneider Electric

Schneider Electric

Ontdek Schneider Electric

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters en industrieën. Als innovatief technologiebedrijf is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement en automatiseringssystemen. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.Aanbod

Residential

Residentieel

De residentiële producten dekken het volledige gamma voor de elektrische installaties in kleine en middelgrote gebouwen. In dit gedeelte van de portal vindt u informatie over modulaire apparatuur, residentiële verdeelborden, intelligente energiemeting en -sturing en laadpalen.

ONTDEK ASSORTIMENT

Tertiary

Tertiair

De tertiaire producten dekken het volledige gamma voor de elektrische installaties in middelgrote en grote gebouwen. In dit gedeelte van de portal vindt u informatie over modulaire apparatuur en compact NSX, prisma verdeelborden, intelligente energiemeting en -sturing en laadpalen.

ONTDEK ASSORTIMENT

Industry

Industrie

De automatiserings- en controleproducten dekken het volledige gamma voor de industrie. In dit gedeelte van de portal vindt u informatie over drukknoppen, signalisatie, motorsturing en sensoren.

ONTDEK ASSORTIMENT

 


 

schneider colli actie

Schneider Electric: colli actie najaar

Spaar punten met de colli actie en maak je keuze uit meer dan 800 geschenken.

Naar de actie

 Schneider Product Selectoren

Heb je soms moeite om een bepaalde oplossing te vinden in een zee van producten? Schneider Electric ontwikkelde een aantal tools die de installateur helpen een zo specifiek en compleet mogelijke bestelling te plaatsen.
Elke vorm van twijfel over compatibiliteit, of de onzekerheid of een bepaald product wel geschikt is, wordt hiermee weggenomen. Dit gecombineerd met de enorme levercapaciteit van Cebeo, maakt deze tools zo krachtig.
Schneider Electric
 

Schneider Electric Motor Control Configurator

OPTIMALE MOTORSTURINGEN

Schneider Electric biedt een complete lijn van motorsturingsproducten voor uw motorbeheersystemen. Onze motorsturingen voorzien in de behoeften van veel applicaties en voldoen aan de NEMA- of IEC-normen.

NAAR DE MOTOR CONTROL CONFIGURATOR

 Video's

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.