You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Motor Control Configurator

Optimale motorsturingen

Optimale motorsturingen

Schneider Electric biedt een complete lijn van motorsturingsproducten voor uw motorbeheersystemen. Onze motorsturingen voorzien in de behoeften van veel applicaties en voldoen aan de NEMA- of IEC-normen.

NAAR DE MOTOR CONTROL CONFIGURATOR

 


Direct starters en contactoren

Het TeSys-assortiment biedt een hoge betrouwbaarheid en een lange mechanische en elektrische levensduur. Het assortiment voldoet aan de IEC- en NEMA-normen en biedt een complete lijn toebehoren voor toepassingen op het gebied van motor- en lastenbeheer.

softstarter

Softstarters

Met een softstarter van het Altistart assortiment versterkt u de startprestaties van asynchrone motoren door ze geleidelijk, vlot en op een gecontroleerde manier te starten. Door mechanische schokken te voorkomen, vermindert u slijtage, onderhoud en productonderbreking.


Variable Speed Drives

Het assortiment van Altivar snelheidsregelaars is gestest op de zwaarst mogelijke belasting en is klaar om aan te sluiten. De snelheidsregelaars zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.


Motorbeveiligingsschakelaars

De Schneider Electric beveiligingsschakelaars zorgen voor een verbeterde connectiviteit realtime activiteiten en slimme analyses om meer veiligheid en bedrijszekerheid te bieden.

 

motor control configurator

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.