You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Residentieel en klein tertiair

Breng uw project tot leven met onze innovatieve en slimme oplossingen voor woningen en bedrijven!

Of het nu gaat om stijlvol ontworpen schakelaars en stopcontacten, efficiënte domotica-oplossingen of snelladers voor elektrische voertuigen, Schneider Electric brengt huizen en kleine bedrijven tot leven door ongeëvenaarde niveaus van innovatie en gemak aan te bieden.

schneider electric


Installateur residentieel

Resi9 xe

Nieuw: systeem Resi9 XE elektrische beveiliging heruitgevonden

Schneider Electric stelt de volgende generatie in elektrische beveiliging voor, met gepatenteerd design, om uw leven veiliger en makkelijker te maken.

ONTDEK MEER

Schneider Electric

Verdeelkasten en modulaire beveiliging

Het Resi9 gamma omvat een volledig assortiment elektrische verdeelborden en producten voor de bescherming, controle en bewaking van elektrische schakelingen.

Ontdek de residentiële verdeelkasten

ONTDEK DE AUTOMATEN

ONTDEK DE DIFFERENTIEELSCHAKELAARS

Schneider Electric

Installatiemateriaal

Schneider Electric vergemakkelijkt voor u de installatie en verlicht de werkplek door u een gamma van straps, leidingen, accessoires en werflampen aan te bieden.

ONTDEK DE VERDEELDOZEN

ONTDEK DE WERFLAMPEN

ONTDEK HET BEVESTIGINSMATERIAAL

Easy UPS

Easy UPS omvormers

Eénfasige EASY UPS voor elektronische apparatuur thuis en op kantoor.
BVS - multi-socket formaat (verkrijgbaar in Schuko/FR-versie of IEC-socketversie), kan ook op een muurwand geïnstalleerd worden.
SMVS - torenformaat, LCD-scherm, USB-poort, optionele web / SNMP-communicatiekaart om de UPS aan te sluiten en te bewaken.

Bekijk het gamma

NAAR DE SELECTOR 

Raadpleeg de panorama residentieel

 


 

TOP PRODUCT RANGES

PrismaSeT XS - opbouw - 4R - 18M - TD


SCHNEIDER
Prismaset XS

BEKIJK IN E-SHOP


Resi9 XE - ID - 2P - 40A -30mA - type A


SCHNEIDER
Resi9 XE elek. beveiliging

BEKIJK IN E-SHOP


RESI9 automaat 2P 2A C 3kA


SCHNEIDER
RESI9 AUTOMAAT 2P

BEKIJK IN E-SHOP

iTL16A 1NO  12Vac 50-60Hz 6Vdc


SCHNEIDER
TELERUPTOR

BEKIJK IN E-SHOP


MUREVABOX 80x80x45


SCHNEIDER
Kabeldoos Mureva

BEKIJK IN E-SHOP

Kit 1 point ch. Smart G4 20A 4P 11kW


SCHNEIDER
KIT EV WALLBOX

BEKIJK IN E-SHOP


 


 

Tools


Easy UPS
Product Selector

Easy UPS selector

NAAR DE SELECTOR
 

Installateur kleine en middelgrote gebouwen

Schneider Electric breidt haar aanbod voor kleine en middelgrote gebouwen uit met oplossingen die nog steeds getuigen van expertise en know-how, en die installateurs producten en diensten garanderen om bouwwerven te vergemakkelijken. De wereldleider biedt "best in class" producten aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid en prestaties. Haar engagement naar de installateur vertaalt zich in een innovatief aanbod in lijn met de markttendensen. Deze oplossingen zijn bijzonder geschikt voor stroomvereisten tot 160A, aangezien ze het grootste deel van het spectrum aan toepassingen dekken.

 

Schneider Electric

 

 Schneider Electric

Behuizingen (metaal/kunststof)

Ontdek de nieuwe dubbel geïsoleerde metalen kast, klasse 2, voorgemonteerd, tot 160A. De installatie van het vertikaal distributiesysteem (VDIS) wordt vergemakkelijkt dankzij de omkeerbare zijkoker.

Ontdek PrismaSet

Schneider Electric

Energiesturing en -beheer

Acti9 is een van de meest uitgebreide reeksen stroomonderbrekers en modulaire beveiligingen op de markt. Met PowerTag, de draadloze energiesensor, meet u uw energieverbruik in real-time.

Ontdek Acti9

ONTDEK PowerTag energiesensor

Schneider Electric

IP65 wandkasten

Kaedra is een reeks waterdichte behuizingen, 3 tot 72 modules, IP65 en IK09, die volledige bescherming bieden van industriële stopcontacten tot modulaire elektrische beveiligingsproducten.

ONTDEK KAEDRA

Schneider Electric

IP55 schakelmateriaal

Robuust (IP55) en schokbestendig (IK08) schakelmateriaal, voor optimale weerstand. Het gamma is verkrijgbaar in zowel opbouw als inbouw, met diverse bevestigingsmogelijkhedenen, en is verkrijgbaar in 2 afwerkingen, antracietgrijs of polarwit.

ONTDEK Mureva Styl

 Schneider Electric

Easy UPS omvormers

De met EcoStruxure verbonden 3-fasige UPS, 10 tot 40kV, is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie in elektrische ruimtes, en biedt een breed bedrijfstemperatuurvenster en krachtige bescherming tegen overbelasting, en dat alles in een compact en licht formaat.

Ontdek Easy UPS 3S

Naar de selector

Schneider Electric

Veiligheid

Schneider Electric biedt een volledig assortiment noodverlichting, zowel voor binnen als buiten, en verschillende oplossingen om circuits automatisch te bedienen op basis van beweging of van de aanwezigheid van mensen.

Ontdek de noodverlichting

ONTDEK DE DETECTOREN

Schneider Electric

EVLINK laadstations

Ontdek de nieuwe EV-laadpaal speciaal ontworpen voor gebouwen. EVlink Pro AC is een flexibel en schaalbaar ontwerp (wand- en vloermontage, aangesloten T2-kabel, standaard stopcontact) die een verhoogde veiligheid biedt dankzij de geïntegreerde differentieelschakelaar en spanningsuitschakeling.

ONTDEK EV PRO AC

Schneider Electric

Railkokersysteem

Canalis KN is een railkokersysteem ontworpen voor de verdeling van laagspanning tot 160 A. Dit flexibele, schaalbare en veilige aanbod bevat aftakkasten, voedingen, loop- en richtingscomponenten, bevestigingssystemen en reserveonderdelen.

ONTDEK CANALIS KNRAADPLEEG DE PANORAMA KLEIN TERTIAIR

 

 


EcoStruxure Facility Expert

Bekijk het gamma


 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.