You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwste versie LOGO! 8.3 goes cloud!

Siemens LOGO! 8.3


Een waaier aan nieuwe mogelijkheden!

Met de logische-modulereeks LOGO! van Siemens kunt u al jarenlang heel wat kleine automatiseringen eenvoudig waarmaken, op beperkte ruimte. Maar nu de nieuwste versie LOGO! 8.3 rechtstreeks met de cloud connecteert, wordt er nog veel meer mogelijk: van mobiel ontwerpen en bedienen tot IoT-toepassingen realiseren.

BEKIJK DE CONVERSIETABEL

BEKIJK ONS AANBOD SIEMENS LOGO! 8.3

 

Met de nieuwste generatie LOGO! 8.3 kunt u automatiseringen in de cloud ontwerpen, op uw smartphone, tablet of computer, nadat u de LOGO!-modules geconfigureerd en hun cloudverbinding geactiveerd hebt. Die instellingen regelt u eenvoudig via een wizard in de geüpdatete LOGO! Soft Comfort-engineeringssoftware 8.3.

Tegelijk creëert u begeleid de nodige grafische websites en dashboards in de nieuwe gratis LOGO! Web Editor V2.0. Daarmee kunt u dan ook mobiel uw automatisering bedienen of gegevens ervan beheren en analyseren. Want voortaan moet de besturing van LOGO! niet meer stilgelegd worden, wanneer u data wilt laten verwerken en raadplegen.

Siemens LOGO! 8.3

Ook IoT-toepassingen dankzij de cloud

Tegelijk kunt u de LOGO! 8.3 als cloudgateway voor bestaande systemen gebruiken, via de diverse verbindingsmogelijkheden als Modbus TCP/IP, Konnex-bus (KNX) en ethernet. Dat maakt dat u gegevens naar de cloud kunt exporteren, waar ze beschikbaar zijn voor verdere verwerking en analyse. Waardoor op zijn beurt weer IoT-toepassingen mogelijk worden, zoals energiegegevens monitoren, preventief onderhoud uitvoeren of flexibele service verlenen.

De verbinding van LOGO! 8.3 met de cloud verloopt via het TLS-protocol, voor een beveiligde gegevensoverdracht in twee richtingen, waarmee gegevens zowel op de modules te lezen als te schrijven vallen. U kunt LOGO! 8.3 in een eerste fase verbinden met de cloud van Amazon Web Services (AWS). Maar ook connecties met MindSphere, het cloudgebaseerde open IoT-besturingssysteem van Siemens, en de Alibaba Cloud staan gepland.

 Verruim je kennis over Siemens
Logo!

dankzij de Cebeo Campus opleidingen

 

 
Start to LOGO!

BEKIJK ONZE E-learnings

LOGO! Expert Class

BEKIJK ONZE E-learnings

 


 

 

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.