Cebeo Solutions for Industry

Cebeo Solutions for Industry

Co-engineering voor industriële automatisering 

Cebeo Solutions for Industry is gespecialiseerd in industriële automatisering en elektrische engineering. Onze missie bestaat erin uw machines naar industrie 4.0 te doen evolueren zodat u voldoet aan de verwachtingen van de end user én de machine maximaal laat presteren.

Door onze ervaring en nauwe samenwerking met de marktleiders in automatisering, kunnen we een start-to-finish oplossing aanbieden die start bij het ontwerp en engineering van de elektrische stuurkast tot en met de levering en opvolging ervan.
 


Knowhow in machinebouw

"In 7 stappen maken we uw professioneel leven een stuk makkelijker."
 

Bij Cebeo Solutions for Industry staat de klant centraal. Wij ondersteunen uw engineers en zorgen voor een kwalitatieve opleiding inzake industriële automatisering.

Via smart engineering in EPLAN, introductie van nieuwe technologieën en de optimalisering van het inkoop- en orderproces, helpen we uw ‘performance’ verhogen.

De juiste logistieke oplossingen en forse besparingen op vlak van energieverbruik en CO2-productie zorgen voor een gegarandeerde ecologische meerwaarde. In 7 stappen maken we uw professioneel leven een stuk makkelijker.

Ontdek onze aanpak
Picture - Wiel machinebouw

Industrie 4.0 

"We helpen u om uw machines naar industrie 4.0 te evolueren" 
 

Eigenlijk hebben we alle troeven in huis om ondernemingen te ondersteunen bij hun transitie naar het industrie 4.0 verhaal.

Eerst stappen dan lopen geldt ook voor industrie 4.0 en vandaar dat we dit in verschillende stappen en niveaus hebben ondergebracht.

We bieden u advies en oplossingen voor bestaande (brown field) of volledige nieuwe designs (green field).

Tekengebied 1

Ons team

De medearchitecten van jouw project


Welk industrieel automatiseringsproject je ook op je bord krijgt, je staat er niet alleen voor. Het toegewijde Cebeo Solutions for Industry-team staat je graag met raad en daad bij om van elke realisatie een succesverhaal te maken. 

Ontdek het team
industry_4_team_algemeen_nl(1728x1080_6691)

Integrale ondersteuning

Industrieel automatiseringsproject: van ontwerp tot integratie
 

Door de jaren heen is Cebeo uitgegroeid tot veel meer dan zomaar een groothandel. Dankzij belangrijke strategische veranderingen fungeert Cebeo steeds nadrukkelijker als het verlengstuk van uw engineeringafdeling. De overname van specialist Vandecappelle, die intussen volledig in onze organisatie is geïntegreerd, was in dat opzicht cruciaal. De implementatie van hun kennis en ervaring laat ons nog beter toe u te ondersteunen met gevarieerde diensten, zowel algemeen als projectmatig.

Download de CSFI brochure
Picture - Integrale ondersteuning