Zonnepanelen en bevestigingsmaterialen

Zonnepanelen en bevestigingsmaterialen

Sinds het einde van de terugdraaiende teller vragen vele consumenten zich af of zonnepanelen nog de moeite lonen. Het antwoord is ongetwijfeld ‘ja’! Wie zelf energie opwekt, is minder afhankelijk van de energieleveranciers met hun hoge prijzen. Door slim met je zelf opgewekte energie om te gaan, kan je jouw energiekosten nog meer beperken.

Bekijk onze calculatoren
alinea 1 zonnepanelen en bevestigingsmaterialen foto

Waarom je eigen groene stroomvoorziening?

Wie investeert in een kwaliteitsvolle PV-installatie verdient ze vandaag op gemiddeld 6 à 9 jaar terug. Een PV-installatie verbetert ook de EPC-waarde van je woning waardoor je ze aan een hogere prijs kan verkopen of verhuren. Bovendien beperk je met je zonne-installatie jouw ecologische voetafdruk. Naast het merk, de kleur, de afmetingen, de Wattpiek, het rendement, speelt ook de garantie (product en vermogen) een belangrijke factor bij de keuze voor de zonnepanelen.

Green & smart, jouw gids in de energietransitie

Bij Cebeo maken we jou wegwijs in de energietransitie. Want we willen elke installateur overtuigen om mee te stappen in ons groene verhaal. Met actuele info en trends op ons informatieplatform Green & Smart. En met duurzame producten in ons gamma. Bekijk onze folder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Download de folder
thumbnail Green & smart

Zonnepanelen - Terugverdientijd

Zelf een correcte terugverdientijd berekenen voor een zonnepanelen installatie is niet eenvoudig. De vernieuwde PV-calculator van Cebeo doet het rekenwerk voor jou.

Naar de calculator
fotozonnepanelen - terugverdientijd

Folders & catalogen

Wens je meer info?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en evoluties binnen de verschillende productcategorieën? Bekijk dan één van onze vele folders en selectiegidsen. Voor de juiste keuze uit ons uitgebreid productaanbod kan je beroep doen op één van onze catalogen.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze catalogen