You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bezoek Cebeo Technologie

 

YOUR CONVENIENCE, OUR COMMITMENT

We zijn trots en verheugd u te kunnen meedelen dat Cebeo binnenkort een nieuwe editie van Cebeo Technologie zal organiseren. Het lijkt ons alvast een datum om met stip aan te duiden in uw agenda.

WANNEER?

Dinsdag 21 en donderdag 23 mei: 14u - 20u | netwerking tot 22u

Woensdag 22 mei: 10u - 20u | netwerking tot 22u 

WAAR?

Paleis 5 - Brussels Expo

 

TERUG NAAR PALEIS 5

We keren na enkele edities terug naar Paleis 5 van Brussels Expo, waar we 13.000 m² beursvloer ter beschikking hebben. We zijn ervan overtuigd dat we de extra ruimte kwalitatief kunnen invullen.

COMFORT

Cebeo Technologie 2019 zal volledig in het teken staan van Your Convenience, Our Commitment. Hiermee willen we de professionele bezoekers duidelijk aangeven dat Cebeo zich ertoe verbindt hen het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Hoe? Dankzij het verstrekken van de juiste service, die steeds meer digitaal wordt aangeboden. Digitalisering zal dan ook de rode draad door de beurs vormen.

 

SUSTAINABILITY

Dit jaar leggen we tijdens Cebeo Technologie ook de focus op duurzaamheid. Zo zal de Cebeo stand voor deze editie opgebouwd zijn uit aluminium matrixen naar een concept van AluVision. Dankzij het duurzame karakter van deze matrixen, kan de stand ook voor toekomstige edities gebruikt worden.

Daarnaast zal de Cebeo stand ook volledig verlicht worden met LED-verlichting voor een zuiniger energieverbruik. Met de digitalisering van onze vertrouwde beurscataloog en het beursplan willen we print tot een minimum beperken.

Ook onze standhouders worden aangemoedigd om alle documentatie digitaal beschikbaar te stellen. Zo dragen we allen ons steentje bij aan een beter milieu!

 

sustainability

 

NU INSCHRIJVEN

 

BEKIJK HET BEURSPLAN

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.