You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo Solutions for Industry


Knowhow in machinebouw

Bij Cebeo Solutions for Industry staat de klant centraal. Wij ondersteunen uw engineers en zorgen voor een kwalitatieve opleiding inzake industriële automatisering.

Via smart engineering in EPLAN, introductie van nieuwe technologieën en de optimalisering van het inkoop- en orderproces, helpen we uw ‘performance’ verhogen.

De juiste logistieke oplossingen en forse besparingen op vlak van energieverbruik en CO2-productie zorgen voor een gegarandeerde ecologische meerwaarde. In 7 stappen maken we uw professioneel leven een stuk makkelijker.

Ontdek onze aanpak

CSFI

 

 

CSFI team

Ons team: de medearchitecten van jouw project

Welk industrieel automatiseringsproject je ook op je bord krijgt, je staat er niet alleen voor. Het toegewijde Cebeo Solutions for Industry-team staat je graag met raad en daad bij om van elke realisatie een succesverhaal te maken.

We stellen je graag enkele mensen voor die dagelijks hun ervaring en expertise aanspreken om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.

Ontdek ons team

 

“Sinds 2022 zijn wij volledig overgeschakeld op 3D engineering. Zo kunnen we echt fungeren als het verlengstuk van uw engineeringafdeling en springen we samen vol overtuiging op de Industrie 4.0-trein.”

CSFI

 


 

Schneider IAD

Schneider Electric

Cebeo is een Certified Industrial Automation Distributor (IAD) van Schneider Electric. Na het volgen van uitgebreide trainingen in de IAD Academy, hebben we alle expertise in huis om klanten te ondersteunen bij technologische materialen die veel support vereisen. Op die manier is het ‘dedicated’ Cebeo Solutions for Industry-team de geschikte partner om totaaloplossingen inzake industriële automatisering aan te bieden.

MEER OVER DEZE PARTNERSHIP

 

Siemens APP

Siemens

Als Value Added Reseller en Approved Partner van Siemens zet Cebeo samen met deze fabrikant voluit in op co-creatie. Daardoor kennen onze experts elke innovatie van Siemens, de specifieke werking van elk product én de meerwaarde bij ieder project. Zo evolueert Cebeo almaar nadrukkelijker van groothandel naar serviceprovider, die onder meer de engineering en productie van stuur- en laagspanningsborden verzorgt.

MEER OVER DEZE PARTNERSHIP

 
 

Downloads

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.