You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Zonnepanelen - Terugverdientijd

Prijs, terugverdientijd en opbrengst in 3 stappen

 
De vernieuwde PV-calculator van Cebeo doet het rekenwerk voor u
De calculator houdt rekening met de ligging van het gebouw, hellingshoek van het dak, energieverbruik, eventuele (regionale) subsidies… In 3 stappen bezorgt de PV-calculator u een duidelijk rapport, waarmee u een overzichtelijke en correcte offerte kan maken. Dit bespaart u een hoop werk!
 
De berekening in enkele klikken
De calculator geeft op basis van de ingevoerde parameters een antwoord op volgende vragen: Hoeveel panelen zijn er nodig om het energieverbruik te dekken? Wat is de richtprijs voor de volledige installatie? Op hoeveel jaar zal de investering terugverdiend zijn? Wat is de totale (financiële) opbrengst over 25 jaar? Hoeveel vermogen heeft de omvormer nodig? Welke prosumentenvergoeding betaalt uw klant?

Hoe kiezen welke zonnepanelen te installeren?

In veel gevallen bepaalt de look de keuze van het type zonnepaneel. Er bestaan zwarte panelen (monokristallijn) en panelen of een blauw gevlekte schijn (polykristallijn). Monoblack panelen zijn esthetisch de mooiste oplossing, omdat het paneel volledige egaal zwart is. De opbrengst van de monokristallijn zonnepanelen ligt iets hoger dan polykristallijn zonnepanelen. Ze zijn iets duurder, maar met eenzelfde aantal panelen produceer je meer gratis groene stroom.
Bij Cebeo kan je zonnepanelen kopen van de producent Hanwha Qcells.

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.