CDC

Alles in het teken van uw bestelling

Een snelle levering van uw materiaal op de plaats en het tijdstip die u bepaalt, dat is de logistieke basisopdracht en dus wat u terecht van ons verwacht! Daarom investeert ook voortdurend in de optimalisatie en verfijning van ons logistiek proces. Het hart van onze logistiek bevindt zich in het Cebeo Distributie Center in Moeskroen. Hier zijn dag na dag 120 medewerkers in de weer om de bestellingen van u en uw collega's klaar te stomen en te laten leveren binnen de 24u

ISO 9001:2015

Kwaliteit in logistieke verlening is belangrijk, voor u én voor Cebeo. Daarom investeerde Cebeo in het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat. Het is ook uw garantie dat Cebeo erin slaagt zijn logistieke raderwerk gesmeerd te laten draaien.

Cijfers zeggen (niet) alles

Het Cebeo Distributie Center is een indrukwekkende logistieke machine, waar we eenvoudig gezegd de producten eerst op stock nemen om daarna opnieuw uit de rekken te halen wanneer u ze nodig heeft. Enkele opmerkelijke cijfers:

  • 33.000m² magazijnoppervlakte
  • 6.000m² buitenoppervlakte voor kabel
  • 35.000 artikelreferenties permanent op stock
  • dagelijkse verwerking van gemiddeld 13.000 orderlijnen
  • Stockproducten besteld voor 19u via e-shop? Geleverd binnen 24u!
  • Stockproducten besteld voor 15u? Geleverd binnen 24u!

Maar cijfers zeggen natuurlijk niet alles: uw materiaal, daar draait het om. Ook voor ons! Tevreden klanten, daar gaan onze logistieke medewerkers elke dag voor.