HVAC Assortiment

CEBEO -  elektro groothandel voor ventilatie, HVAC, ventilatiesystemen C+, ventilatiesystemen D met warmterecuperatie, ventilatie woningen en gebouwen

HVAC, alles voor verwarming, koeling en ventilatie

Het verwarmen, koelen en ventileren van een woning - kortweg HVAC - zijn technieken die perfect binnen het bereik liggen van de elektrotechnische installateur. Verwarmen gebeurt namelijk steeds minder met fossiele brandstoffen, koelen kan passief via de verwarmingsinstallatie en ventilatieystemen worden ontwikkeld op maat van de elektrische vakman. Bij Cebeo kan u terecht voor deze HVAC producten:

  • warmtepompen
  • ventilatiesystemen C+ en D
  • airco met warmtepomp
  • spotventilatie
  • accumulatieverwarming
  • elektrische vloerverwarming en bijverwarming

Topkwaliteit in HVAC

Cebeo doet geen toegevingen op de kwaliteit van de producten, die garantie bieden wij u. In jonge markten in volle ontwikkeling zoals deze van de warmtepomp en ventilatie, is het niet altijd eenvoudig de kwaliteit van de producten te achterhalen. Cebeo neemt geen risico en werkt samen met de beste merken. Kijk op de merkenpagina voor meer uitleg over de merken.

Grote voorraad

De beschikbaarheid van producten HVAC is cruciaal voor u, dat beseffen we bij Cebeo heel goed. Daarom hebben we van de meest courante producten een grote voorraad en streven we naar een snelle levering van producten die niet op voorraad liggen.

Catalogi

Cebeo News 283Download pdf
STS Ventilatie_NLDownload pdf
Dossier EPB-wetgevingDownload pdf
VentilatiecataloogDownload pdf