Nieuws

CEBEO NEWS: DOSSIER TOOLING & TESTING

 

Recente nieuwsartikels18-01-2018

Project VRD Temse

Energie-efficiëntie hand in hand met gebruikerscomfort

Lees meer
12-01-2018

Filiaal Cebeo Doornik

Vanaf 1 januari 2018 werd Cheyns Doornik officieel opgenomen in het filialennetwerk van Cebeo. Deze integratie is het gevolg van de overname van Cheyns door de groep Sonepar Belgium, waaronder zowel Cebeo als Cheyns ressorteren.

Het verkooppunt in Doornik is een volwaardig Cebeo filiaal, met hetzelfde assortiment en dezelfde service als in onze andere filialen.

Dit betekent dat u uw bestelling ook kan afhalen in Cebeo Doornik. Het filiaal beschikt over ruime openingsuren en is dagelijks geopend vanaf 7u.

Lees meer
28-12-2017

Hoe ziet het klaslokaal van de toekomst er uit?

Een ding is zeker: de klas zal heel veel toptechnologie bevatten. En de verlichtingstechnologie is evenzeer ‘state of the art’ zijn. Cebeo en Opple Lighting droegen hun steentje bij aan deze ‘Future Classroom’ in het Atheneum Eureka in Torhout.

Lees meer
13-12-2017

BUILDING FORUMS

Laat u inspireren door de talrijke projecten waaraan Cebeo heeft meegewerkt.

Lees meer
08-11-2017

CEBEO BRUGGE NAAR TIJDELIJKE LOCATIE

Het Cebeo filiaal van Brugge verhuist vanaf 17 november naar een tijdelijk onderkomen aan de Dirk Martensstraat 27, op iets meer dan aan kilometer afstand van het huidige filiaal.

Lees meer
03-11-2017

Catalogus residentiële verlichting

Bent u op zoek naar inspiratie voor verlichting in verschillende leefruimtes?
U vindt de meest courante en toegankelijke verlichtingsproducten in de nieuwe catalogus residentiële verlichting.

Lees meer
24-10-2017

PROJECT POST HOTEL BEKROOND MET KNX INNOVATION AWARD

KNX Belgium bekroonde het project ‘1898 – The Post’ met de KNX Innovation Award in de categorie tertiair.

Het project betreft de automatisering van een luxehotel in het voormalige postgebouw van Gent. De prijs is de bevestiging van... 

Lees meer
23-10-2017

Zonnepanelen berekenen? Gebruik onze gratis vernieuwde calculator

Zelf een correcte terugverdientijd berekenen voor een zonnepanelen installatie is niet eenvoudig. Toch is dit wat de bouwheer verwacht.

De vernieuwde PV-calculator van Cebeo doet het rekenwerk voor u

De calculator houdt rekening met de ligging van het gebouw, hellingshoek van het dak, energieverbruik, eventuele (regionale) subsidies… In 3 stappen bezorgt de PV-calculator u een duidelijk rapport, waarmee u een overzichtelijke en correcte offerte kan maken. Dit bespaart u een hoop werk!

Lees meer
13-10-2017

Biologisch Werkzaam Licht

Hoe werkt Human Centric Lighting?

Een optimale binnenverlichting houdt rekening met het dynamische verloop van het natuurlijke daglicht en het samenspel van zon en blauwe lucht. Helderheid en lichtkleur veranderen daarbij in de loop van de dag. Daarbij komt de verlichtingssterkte steeds duidelijk boven de volgens de normen voorgeschreven minimumvereisten uit.

Lees meer