Verlichting Assortiment

CEBEO - groothandel verlichting, LED, binnenverlichting, buitenverlichting, designverlichting, architecturale en technische verlichting, noodverlichting

Verlichtingstoestellen

Zoekt u toestellen voor verlichting binnen of buiten, inbouw of opbouw? Cebeo heeft een bijzonder ruime keuze aan toestellen, die beantwoorden aan uw behoefte.

We kunnen de verlichtingstoestellen opdelen in volgende categorieën:

  • decoratieve verlichting
  • technische verlichting
  • architecturale verlichting

Zeg niet zomaar lamp tegen een lichtbron

Momenteel is verlichting onderhevig aan een grondige en snelle evolutie. De gloeilamp en de niet energie-efficiënte halogeenlampen zijn uitgefaseerd tegen 2013, LED daarentegen maakt furore. En LED is een lichtbron, niet zomaar een lamp. Door de opmars van LED is het concept verlichting helemaal veranderd. Andere lampen blijven wel overeind, maar worden ook verder ontwikkeld in functie van een betere lichtopbrengst en energie-efficiëntie. We onderscheiden volgende lichtbronnen:

  • halogeenlampen
  • fluorescentielampen
  • compact fluorescentielampen
  • hoge druk ontladingslampen
  • lage druk ontladingslampen
  • LED lampen

LED Verlichting

Zoals gezegd is LED onder verschillende vormen de markt voor verlichting aan het veroveren. LED retrofitlampen zijn de perfecte vervanger voor de energieverslindende gloeilampen. Anderzijds vormen in archtitecturale verlichting LED en armatuur steeds vaker één geheel. LED verlichting wordt voor bepaalde toepassingen ook al gebruikt als vervanger van de ontladingslampen en fluorescentielampen. LED verlichting is dus niet meer weg te denken, maar vraagt toch ook een andere knowhow: LED dimmen en sturen bijvoorbeeld is perfect mogelijk, maar wel op de juiste manier. Cebeo volgt al deze evoluties op de voet met de bedoeling u te kunnen bijstaan met de juiste producten, oplossingen en advies!

 

Catalogi

Catalogus Residentiële verlichting NLDownload pdf
Ledvance LED armaturen - NLDownload pdf
Delta Light Runners 17-18Download pdf
Online
Brochure Steinel NLDownload pdf
Raadpleeg online
Ledvance LUM Worksheet_NLDownload pdf
Raadpleeg online
TRL LED LichtlijnenDownload pdf
Raadpleeg online
Technolux 2013-2014 NLDownload pdf
BEGA: verlichting voor huis en tuinDownload pdf
Raadpleeg online