LEDVANCE LED lampen portfolio uitgebreid met Energielabel A en B voor optimale energie- en kostenbesparingen

Header img

Energiebesparende LED lampen met energielabel A en B (conform ELR/SLR) vullen het algemene verlichtingssegment onder de merknaam LEDVANCE aan. Deze nieuwe range is inzetbaar voor residentiële en professionele toepassingsgebieden, zoals woonhuizen, hotels en restaurants.

De LEDVANCE LED Classic UE (Ultra-Efficient) met energielabel A en B zijn zeer efficiënte LED lampen als vervanging voor respectievelijk 40W, 60W, 75W of 100W traditionele lichtbronnen in de vormen Classic A, Edison of Globe met E27 lampvoet.


Alle versies hebben een rendement van 210 lumen/watt voor A label lampen. Voor de B label lampen is dit 185 lumen/watt en deze serie is dimbaar op vele typen LED lampen dimmers . Daarnaast hebben deze LED lampen een lange levensduur van 50.000 uur en zijn ze geoptimaliseerd voor frequente schakelcycli (tot 500.000x). Dit maakt deze range ideaal geschikt voor gebruikers die optimaal willen besparen op onderhouds- en energiekosten. Ten opzichte van een standaard gloeilamp is de energiebesparing van een A-label versie tot 93%, ten opzichte van een standaard LED lamp is dit tot 40%.

600x400px

De A- label lampen hebben een kleurtemperatuur van 3.000K, B label lampen 2.700K. Beide zijn verkrijgbaar in filament- en matte versies. De range wordt gecompleteerd met een 50W PAR16 GU10 LED reflectorlamp in 3.000K met energielabel B. De garantie is 5 jaar.


Met oog voor duurzaamheid zijn de lampen vervaardigd van gerecycled glas en zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled karton. Deze milieuvriendelijke keuzes benadrukken het streven naar het verminderen van afval en het hergebruiken van kostbare grondstoffen.


Bekijk het volledige gamma