You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Legrand Connected Products

legrand hometouch

MyHOME_Up domotica is zo’n beetje het centraal zenuwstelsel van je huis. Het zit in de muren en het hangt in de lucht, het is ermee verbonden als één van de onzichtbare pijlers. Het is dan ook belangrijk dat je je ideeën al mee integreert in de bouwplannen, vanaf het prille begin. Zo komt het systeem het best tot zijn recht, zowel esthetisch als functioneel.


 

legrand mhu

MyHOME_Up verandert de wereld van domotica

Eén enkele App voor het eenvoudig koppelen van apparaten en voor het bedienen van alle functies in het domoticasysteem MyHOME_Up. Geen configuratie, geen software en gemakkelijke creatie van scenario’s.

Ontdek MyHOME_Up

legrand nuvo

Nuvo, uw toegang tot muziek

Met NUVO® biedt BTicino nieuwe mogelijkheden binnen de geconnecteerde woning, een oplossing op maat van de eindgebruiker en de installateur. NUVO® zorgt voor online muziek en een hoge geluidskwaliteit in alle ruimtes van de woning. Een muziekervaring voor wie gepassioneerd is van muziek.

Meer weten over NUVO

legrand classe

De geconnecteerde BTicino videofoon

Classe 300 X13E is de nieuwe videofoon, die een moderne look combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de videofoon verbonden worden met de smartphone.

De geconnecteerde BTicino videofoon

Cebeo e-shop

"Eenvoudig en snel zoeken, vinden en bestellen in de grootste online cataloog van de sector"

  • Info en details van meer dan een miljoen producten
  • Krachtige zoekmotor
  • Bestellen tot 19u van voorraadproducten voor levering 's anderendaags
  • Info over offertes, bestellingen en leveringen

 

Cebeo E-shop

 

legrand stop&go

Stop&Go, veiligheid en controle ook op afstand

Stop&Go is een veiligheidsinrichting om aan de differentieelbeveiliging te koppelen waarmee u dankzij een geïntegreerde wifimodule en de speciale applicatie Legrand Power On de elektrische installatie van de woning van op afstand kunt bedienen.

Wat is Stop&Go?

legrand greenup

Green’up oplaadsystemen

Met Green’Up stelt Legrand verschillende oplossingen ter beschikking voor het opladen van elektrische voertuigen en plug-in hybrides. Specifieke contactdozen en laadstation zorgen ervoor dat elektrische voertuigen snel, eenvoudig en veilig opgeladen kunnen worden.

Meer weten over Green’up


legrand smarther

Smarther, de slimme thermostaat

Wilt u van maximaal comfort genieten? Het enige wat u hoeft te doen, is even tikken op het toestel om de temperatuur aan uw wensen aan te passen. Met de App en de smartphone kunt u heel eenvoudig uw eigen programma's invoeren en genieten van een slimmer klimaatbeheer - zelfs wanneer u niet thuis bent.

Smarther, de slimme thermostaat

legrand wifi stekker

Geconnecteerd stopcontact

Het Legrand stopcontact dat in verbinding staat met de smartphone. Zo kan de gebruiker waarschuwingen ontvangen bij stroomuitval, overbelasting of abnormaal verbruik. De contactdoos kan van op afstand in- en uitgeschakeld worden en er kunnen programmeerscenario’s ingesteld worden om het energievebruik te meten.


Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.