You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Niko Home Control, een oplossing voor alle types bekabeling

Niko Home Control: baanbrekend, niet muurbrekend


Baanbrekend, niet muurbrekend


Niko Home Control, één ecosysteem:

- beschikbaar voor elk type bekabeling, elk project en elk budget

- slim open systeem

- award-winnend design

- Belgische kwaliteit en expertise, al 100 jaar lang

ONTDEK ONS AANBOD

 niko

niko


niko

 

 

niko 

Niko Home Control, een oplossing voor alle types bekabeling


Met Niko Home Control heb je voor al je klanten een oplossing die hun huis slim maakt. Ongeacht het type bekabeling. Je gebruikt altijd hetzelfde platform en dezelfde gebruiksvriendelijke programmeersoftware. Ook je klant bedient zijn installatie met de bestaande gebruikerssoftware en intuïtieve app.

 


 

Niko Home Control voor busbekabeling

Complete huisautomatisering, eindeloze mogelijkheden en flexibele controle

Bouwen je klanten een nieuw huis of kiezen ze voor een grondige renovatie van een bestaande woning waarbij ze ook de bekabeling van de elektrische installatie vervangen? Kies dan voor de flexibiliteit en toekomstmogelijkheden van Niko Home Control voor busbekabeling.

Via de connected controller communiceren alle onderdelen van de installatie met elkaar. Zo wordt het systeem slim, krijgt het een onbeperkt aantal mogelijkheden en hebben je klanten de flexibiliteit om hun installatie in de toekomst uit te breiden. Wensen je klanten een extra schakelaar of sensor? Deze voeg je met gemak toe zonder de bedrading aan te passen.

niko

 


 

niko

Niko Home Control voor traditionele bekabeling

De woning van je klant slim maken, zonder kappen of breken
In bestaande woningen met klassieke bekabeling kan je de bestaande elektriciteitsdraden en inbouwdozen hergebruiken bij de installatie van Niko Home Control. In de elektriciteitskast heb je geen bijkomende ruimte nodig. De klassieke schakelaars en wandcontactdozen van de bestaande installatie vervang je heel eenvoudig door geconnecteerde schakelaars en wandcontactdozen, die je configureert volgens de wensen van je klanten.

Standaardfuncties hoef je niet te programmeren, ze werken automatisch. Wil je meer functionaliteiten toevoegen en je klanten meer comfort geven? Dan hoef je alleen maar de draadloze slimme hub toe te voegen. Je kunt meteen starten met programmeren en geeft je klanten bijna dezelfde mogelijkheden als bij een installatie op busbekabeling.

En omdat je de bestaande elektrische bekabeling in het huis van je klanten gewoon hergebruikt, kan je je klanten Niko Home Control aanbieden zonder de extra kost van nieuwe bekabeling.
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.