You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Welkom in de toekomst van connectiviteit en beveiliging

nVent


Commerciële bouw ingenieurs, energiebedrijven, datacenterbeheerders en industriële producenten over de hele wereld vertrouwen al lang op nVent CADDY, ERICO, ERIFLEX en RAYCHEM producten om in hun beschermings- en elektrische aansluitingsbehoeften te voorzien.

Deze marktleidende merken hebben zich op 1 mei 2018 verenigd in een nieuw bedrijf: nVent.

 

 

Bedrijfssegmenten en nVent merken

nVent is een multinational met wereldwijd bijna 9.400 werknemers. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in drie bedrijfssegmenten, waarvoor we een aantal van de meest erkende merken in de elektrische industrie aanbieden. 

Onze nVent oplossingen worden ingezet over verschillende sectoren, zoals industrie, energie, commerciële en residentiële sectoren en infrastructuur werkzaamheden.

nvent

nvent

nvent

 

Onze producten en oplossingen

nVent is een toonaangevende leverancier op het gebied van schakelkasten, traceringsverwarmingsoplossingen, complete warmtemanagementsystemen en elektrische en bevestigingsoplossingen.

 

caddy

Bevestigingsmiddelen voor elektrische, datacom-, telecom-, brandbeveiligings-, aardbevings- en HVAC-toepassingen.

caddy

Meer info

 

eriflex

Laagspannings- en aardingsverdelers voor OEM's, schakelkastbouwers en de industrie.

eriflex

Meer info

 

erico

Aarding, potentiaalvereffening, bliksembeveiliging en railverbindingen voor commerciële-, industriële- en utiliteitsbouw

erico

Meer info

 

hoffman

Wandgemonteerde en vloerstaande elektrische behuizingen in staal, polyester behuizingen, buitenbehuizingen en klemmenkasten, evenals oplossingen voor thermisch beheer en kabelbeheer.

hoffman

Meer info

 

raychem

Procesonderhouds-verwarming, antivries verwarming en elektrische vloerverwarming voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

raychem

Meer info

 


 

nVent Caddy

Veelzijdige ophanging voor verlichting, signalisering of ventilatiekanaal

Soms zijn de eenvoudigste oplossingen de beste. Met het systeem voor horizontale overspanningen biedt nVent CADDY een gemakkelijke oplossing voor het plaatsen en verwijderen van een ophangsysteem, met inachtneming van de veiligheid en de kosten van de installatie.nvent

Nieuw: nVent Caddy Premium bevestigingsoplossingen voor betonnen structuren

nVent lanceert een hele reeks bevestigingsmiddelen voor al uw toepassingen in beton. Ze zijn geschikt voor een uiteenlopende reeks eigentijdse gebouwen, zoals commerciële, onderwijs-, institutionele, montage-, bedrijfs-, handels-, industriële, opslag- en residentiële gebouwen.


nvent

Verbeter de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische verbindingen

De Flexibar Advanced van nVent ERIFLEX is een geïsoleerde flexibele geleider die een goed alternatief is voor kabels met een grote doorsnede, of een massief koperen rail voor laagspanningstoepassingen. 

 

 

nvent

Eldon wordt nVent HOFFMAN

Eldon verder onder de naam nVent HOFFMAN. Deze twee sterke merken van schakelkasten vullen elkaar op meerdere niveaus goed aan.

 

 

nvent

Zijn jouw leidingen beschermd tegen de vrieskou?

Bevroren leidingen kunnen een dure grap zijn. Als leidingen worden blootgesteld aan temperaturen onder nul, kunnen ze bevriezen en barsten, met aanzienlijke schade tot gevolg. Cebeo biedt je een efficiënte oplossing aan: het FrostGuard vorstbeveiligingssyteem voor leidingen van Raychem.


nvent

nVent Eriflex blokken: compact, veilig en goedkoop

nVent ERIFLEX verdeelblokken zijn de optimale klemmen voor de aansluiting van de voedingskabel of -uitgang van machines of industriële apparatuur  (zoals omvormers, airconditioners, enz.).nvent

nVent Caddy - Kabelbeheer op maat

In een steeds meer verbonden wereld neemt het aantal kabels dat op een veilige manier moet worden geïnstalleerd en ondersteund gestaag toe. Het doel van nVent CADDY is om de eindgebruiker te helpen deze taak op de meest efficiënte manier uit te voeren, of het nu gaat om een grote bundel datakabels of om één enkele stroomkabel.

 

 

nvent

nVent Erico Cadweld - De permanente verbinding

Bij het ontwerp van aardings-systemen moeten aardverbindingen gedurende de hele levensduur van het systeem betrouwbaar blijven. Hetzelfde geldt voor de elektrische continuïteit die bescherming van mensen en apparatuur garandeert.

 

 

nvent

nVent Eriflex Advanced Technology

Aangezien stroomgeleiders in de loop der tijd aanzienlijk zijn geëvolueerd, is er deze dagen meer en meer behoefte aan betere isolatiemethoden die tot veiligere en meer betrouwbare prestaties leiden. Bovendien wordt de veelzijdigheid van deze producten steeds belangrijker zodat deze voor meerdere toepassingen gebruikt kunnen worden.

 

 

nvent

Welkom in de toekomst van verbinding- en beschermingssystemen

Commerciële constructie ingenieurs, energiebedrijven, datacenterbeheerders en industriële producenten over de hele wereld vertrouwen al lang op nVent CADDY, ERICO, ERIFLEX en RAYCHEM producten om in hun beschermings- en elektrische aansluitingsbehoeften te voorzien. Deze marktleidende merken zijn nu verenigd in een nieuw bedrijf: nVent.

 Meer informatie over nVent

Maak kennis met nVent, een bedrijf met meer dan 100 jaar succesvolle geschiedenis.

nvent.com

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.