You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Lifting equipment

WIJ TILLEN JOUW ZAAK NAAR EEN HOGER NIVEAU

 

Wil je zware lasten veilig en efficiënt verplaatsen? Dan moet je bij onze afdeling Lifting Equipment, of kort gezegd LEQ, zijn. Naast een aantal standaardoplossingen, bieden we hier vooral oplossingen op maat aan. We gaan zelfs nog een stap verder. Doordat we ook ondersteuning bieden bij de installatie, de keuring en het onderhoud van de installatie, kan je voor het volledige project bij ons terecht. Het traject van elk nieuw project verloopt telkens volgens de vier volgende stappen.

 

1) OPMETEN EN ENGINEERING
Elk project wordt steeds door ons op locatie bekeken. We meten alles ter plaatse op en berekenen vervolgens de lasten om zo te komen tot een voorontwerp. Omdat visualisatie een belangrijke rol speelt in deze fase krijg je, naast de gebruikelijke schetsen, ook een uitgewerkte 3D-voorstelling. Zo krijg je een duidelijk en realistisch beeld van het voorstel.
 
2) MONTAGE EN INSTALLATIE

Je kan ervoor kiezen om de installatie door ons te laten uitvoeren. De voormontage en testopstelling wordt dan uitgevoerd in ons eigen atelier, gevolgd door de installatie ter plaatse. Na de installatie kan je vlot zelf aan de slag dankzij de bijgeleverde handleiding. Bij de eerder technische installaties voorzien we ook een extra opleiding. Een opleiding kan, indien gewenst, ook bij ons aangevraagd worden.

3D tekening LEQ

 

Takel

 

3) KEURING EN CERTIFIËRING

Bij elk project vragen we zelf de wettelijk verplichte certificaten aan. Hiervoor werken we nauw samen met onafhankelijke erkende keuringsorganismen zoals Vinçotte en OCB om zo alle nodige certificaten tijdig te ontvangen.

 
4) ONDERHOUD

Aan de hand van een onderhoudscontract kan je ook het onderhoud door ons laten uitvoeren. Zo ben je zeker dat jouw installatie op regelmatige basis nagekeken en onderhouden wordt. Wist je trouwens dat alle Cebeo specialisten, die instaan voor het plaatsen en onderhouden van de installaties, VCA** gecertifieerd zijn en de nodige opleidingen gevolgd hebben?

 

Wil je een aantal van onze gerealiseerde projecten zien? Neem dan zeker een kijkje op onze projectpagina.

DOWNLOAD DE FOLDER

 


Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.