You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

ABB Vynckier

Over ABB

ABB is een technologieleider en vervult een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Industrial Automation, Motion en Robotics & Discrete Automation.

ABB verbetert de betrouwbaarheid en efficiëntie van de activiteiten van zijn klanten in de industrie en bouw. Oplossingen van ABB onderscheiden zich vooral door slimme functionaliteiten, hoge flexibiliteit en een langere levensduur. Ontdek hoog comfort, efficiënter energieverbruik, betere veiligheid en meer efficiency in bedrijfsprocessen.

ABB Vynckier

 
Product in de kijker

System Pro E - Meer dan verbonden, met een eenvoudige en flexibele configuratie

ABB

Het uitgebreide System pro E®-energieprogramma is bij uitstek geschikt voor commerciële en industriële omgevingen. Het platform omvat aan de muur gemonteerde en vloerstaande plaatstalen kasten, die beschermingsgraden bieden tegen stof en water tot IP43 en IP55.

Een gemeenschappelijke binneninrichting en rails voor het complete platform, stelt de gebruikers in staat om eenvoudig alle soorten elektrische laagspanningsapparatuur van ABB te integreren en verdeelpanelen tot 800A te bouwen.

De serie is ontwikkeld voor eenvoudige en gemakkelijke configuratie en biedt maximale flexibiliteit aan de paneelbouwer en installateur om het verdeelbord voor elke toepassing te bouwen.

System pro E® energy is eenvoudig te plannen, snel te monteren en veilig in gebruik.

Kijk hier voor meer info

 

Comfortline - De nieuwe, flexibele verdeelkasten

abb

Voor de elektrische installaties van tegenwoordig zijn slimme ideeën nodig. Samenstellen en installeren moet gemakkelijk zijn en oplossingen moeten bovendien toekomstbestendig zijn.

De nieuwe ComfortLine verdeelkasten voldoen aan deze eisen. Voor elke toepassing is er een oplossing. Dankzij het uitgebreide assortiment in beschermingsklassen I en II, uitstekend installatiegemak en slimme smart home-oplossingen, voldoen de nieuwe ComfortLine-kasten van ABB moeiteloos aan alle vereisten.

De mogelijkheden op het gebied van communicatie- en media-apparaten in de thuis- en werkomgeving nemen voortdurend toe, en woningen, commerciële-, en Industriële gebouwen  zijn steeds meer met elkaar verbonden.

De verschillende handige kenmerken van de ComfortLine-serie, zoals de grotere flensmaat en de unieke inkliktechnologie, vergemakkelijken uw dagelijkse werkzaamheden. Toekomstbestendige elektrische installaties zijn op deze manier snel en eenvoudig te realiseren. Echt méér dan verbonden dus.

Kijk hier voor meer infoCatalogus

ABB's nieuwe catalogus is er – de onmisbare tool voor elke vakman!

De nieuwe catalogus bestaat uit 2 delen. In deel 2 vindt u alle info omtrent Energie-efficiëntie, Automaten en differentieelbeveiligingen, Installatiemateriaal , Automatisering voor woningen en gebouwen & Industriele kasten.

In deel 2 vertelt ABB u alles over Fusegear, Motor Protection and control, Electronic relays en controls, Jocab Safety & E-mobility charging.

Vraag uw catalogus nu aan

abb

 

 

Lees meer over


Beheer uw laadpalen

Wist je dat je als klant via ons 𝗖𝗵𝗮𝗿𝗴𝗲𝗿𝗦𝘆𝗻𝗰™ 𝗪𝗲𝗯 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹 tot 10 laadpalen gratis kan beheren?

Meer info of de demo bekijken

 
Dé digitale meter

De installatie van de digitale meter brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Hoe je daar onder andere kan op inspelen ontdek je in onze vlog. Bekijk ook ons Smarter Homes webinar voor meer oplossingen van ABB 

Bekijk webinar

 

E-mobility: wat is nu precies het verschil tussen AC & DC opladen?

Sluit je je wagen aan op een laadpunt met een bepaald vermogen, maar vloeit er minder vermogen in je wagen? Onze collega Steven Van Deun legt je in deze video uit wat het verschil is tussen AC en DC opladen. Bekijk ook ons webinar over het laden van elektrische voertuigen

Bekijk webinar

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.