Kleine en middelgrote gebouwen

Kleine en middelgrote gebouwen

Oplossingen voor kleine en middelgrote commerciële gebouwen

Schneider Electric breidt haar aanbod voor kleine en middelgrote gebouwen uit met oplossingen die nog steeds getuigen van expertise en know-how, en die installateurs producten en diensten garanderen om bouwwerven te vergemakkelijken.

De wereldleider biedt "best in class" producten aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid en prestaties. Haar engagement naar de installateur vertaalt zich in een innovatief aanbod in lijn met de markttendensen. Deze oplossingen zijn bijzonder geschikt voor stroomvereisten tot 160A, aangezien ze het grootste deel van het spectrum aan toepassingen dekken.

2203136-pdts_boucherie(1200x587_7664)

Monitor uw energieverbruik in real-time met PowerTag Energy

PowerTag System, onderdeel van PowerLogic, is een geheel van compacte en gemakkelijk te installeren draadloze communicatie-energiesensoren; bedieningsmodules en gateways; die samen functioneren voor de real-time monitoring en meting van energie en vermogen.

Ontdek de Powertag energiesensor
juiste_banner(1368x301_5469)

Veiligheid

Schneider Electric biedt een volledig assortiment noodverlichting, gemaakt voor kleine en grote gebouwen. Kies voor een veilige omgeving met Exiway Trend, het nieuw gamma die de oude Exiway Led referenties vervangt. Ontdek de nieuwe referenties via de conversielijst. Ontdek ook verschillende oplossingen om circuits automatisch te bedienen op basis van beweging of van de aanwezigheid van mensen.

Ontdek de noodverlichting

Ontdek de detectoren

Bekijk de conversielijst
veiligheid-600x400(1200x800_5198)

Aanbod voor kleine commerciële gebouwen

EcoStruxure™ Facility Expert App for Small Businesses

Ontdek het gamma