Kabelcataloog | Residentieel en tertiair


In deze cataloog vind je een overzicht van de geïsoleerde geleiders en kabels die voornamelijk worden gebruikt in elektrische installaties in de residentiële en tertiaire sector en die voorradig zijn bij Cebeo. Verscheidene technische, normatieve en commerciële varianten zijn op aanvraag beschikbaar in ons ruime assortiment van meer dan 10.000 referenties.

Download de kabelcataloog
Cebeo kabelcataloog residentieel en tertiair

Van middenspanningskabel tot vuurbestendige kabel

Het overgrote deel van de aangeboden producten voldoen aan de minimumeisen die gesteld worden aan installaties binnen de scope van het AREI.

We vestigen graag jouw aandacht op het feit dat het niet alleen belangrijk is om een product te kiezen in functie van jouw toepassing, maar ook in functie van de externe factoren waaraan het zal worden blootgesteld, zoals brandgedrag, installatiemethoden, de aanwezigheid van water, blootstelling aan UV-stralen, enz.

Aarzel niet om onze specialisten te raadplegen voor meer informatie en ondersteuning bij jouw studies en projecten.

EcoCalculator

Beperk energieverliezen

Nexans ontwikkelde met EcoCalculator een eenvoudige online tool die aangeeft hoeveel energie (uitgedrukt in kWh en euro) je jaarlijks bespaart met een grotere sectie. Bovendien berekenen we ook de terugverdientijd van deze alternatieve kabelkeuze en wat de uiteindelijke winst is over de hele levensduur van de installatie.Gebruik de EcoCalculator
ecocalculator-picture