Wegens een interne IT-aanpassing kan U mogelijks zaterdagvoormiddag tijdelijk hinder ondervinden bij het consulteren van de prijzen of plaatsen van een bestelling. Excuses voor het ongemak.

Cebeo 18 en 19 april aanwezig op Municipalia 

Op donderdag 18 april en vrijdag 19 april vind je Cebeo terug op Municipalia in Marche-en-Famenne. Daarmee zetten we in de kijker dat we als Belgische marktleider in elektrotechnische producten en oplossingen ook klaarstaan voor lokale overheden en andere openbare instellingen.  

Screenshot 2024-04-02 at 13.37.07

Bij Cebeo staan we bekend om ons ruime assortiment en onze sterke logistieke services, maar staan we ook met raad en daad voor je klaar. Dankzij de technische expertise van onze specialisten kan je rekenen op echte ontzorging. Onze specialisten kunnen ter plaatse komen en leren je project kennen. Door nauw samen te werken, streven we naar de beste projectrealisatie.  

We ondersteunen je in de vorm van advies, maar voeren ook studies uit en geven opleidingen op maat. Daarnaast volgen we ook trends, normen en wetgeving op de voet. 

We hebben specialisten voor: 

  • Kabel 

  • Verlichting 

  • Power Distribution 

  • Datacom & Telecom 

  • HVAC 

  • Hernieuwbare energie 

  • Tooling 


Bezoek ons dus zeker op stand 1d28. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de beste oplossingen voor jouw project op maat.  

Alle praktische informatie over Municipalia en om je te registreren vind je hier terug.  

Kan je er niet bij zijn in Marche-en-Famenne? Kom dan tussen 14 en 16 mei naar Cebeo Technologie 2024 in Brussel!

Al meer dan 20 jaar is Cebeo Technologie dé vakbeurs in de sector om professionals in te lichten over elektrotechnische producten en oplossingen.  

Meer dan 150 leveranciers presenteren je de nieuwste producten en ontwikkelingen in de sector. Het is dé place to be om bij te blijven met de laatste trends, te netwerken met belangrijke spelers in de sector en kortweg om je klaar te stomen voor de toekomst. 

De kers op de taart? Inschrijven is gratis, inclusief gratis catering! 

Klik hier om je gratis te registeren
T2024-SOCIAL-GENERAL-1200-X-1200