SMA

SMA

SMA

Als wereldwijd toonaangevende specialist in fotovoltaïsche installatietechniek bepaalt SMA vandaag de norm voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen.

Ontdek onze producten

Waarom SMA?

De keuze van de juiste omvormer is cruciaal: het heeft een impact op de productie van het systeem en op de levensduur ervan. Hoe meer componenten een systeem heeft, hoe groter de kans dat het faalt. Daarom werken we bij SMA niet met optimizers of micro-omvormers. Alle functionaliteiten zijn geïntegreerd in onze stringomvormers. We raden aan om nooit méér toestellen te installeren dan nodig is voor een performante zonnestroominstallatie. Al meer dan 40 jaar stellen installateurs en eigenaren van zonnestroomsystemen hun vertrouwen in ons. Ontdek waarom en ga na welke voordelen voor uw project het belangrijkste zijn.

360° Support

Met SMA 360° Professional Support, het op maat gemaakt serviceaanbod, geniet u van uitgebreide ondersteuning vóór, tijdens en na de inbedrijfstelling van de installatie. Dat zorgt voor een optimale werking en een hoge efficiëntie.

  • Verlenging van de SMA garantie die de werking van de installatie op lange termijn garandeert, zelfs na het verstrijken van de fabrieksgarantie
  • Een uitgebreid aanbod aan opleidingen in de SMA Solar Academy onder de vorm van webinars en hands-on opleidingen in een trainingslokaal voorzien van alle oplossingen voor huiseigenaren en bedrijven
  • Praktische Tech Tip video’s die u als installateur veel tijd besparen
  • Online Service Centre 24/7 en een lokale Serviceline voor alle vragen
Naar het Online Service Center van SMA
sma_360_brochure_300821_nl_digital-1(1080x1080_8699) (2)

SMA Solar Academy

Over de hele wereld biedt SMA Solar Academy geavanceerde systeem-, oplossings- en servicetrainingen aan die zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Via fysieke of digitale sessies helpen onze experts om uw kennis en vaardigheden van zonnestroominstallaties uit te breiden voor succes in een snel veranderende zonne-energiesector. Zo vergroot u uw troeven in de steeds verder evoluerende markt voor zonnestroom.

Neem zeker eens een kijkje naar de SMA Tech Tips video's.

Ontdek alle opleidingen
sma-solar-academy