Sunny Boy Smart Energy

De flexibele, supersnelle en krachtige 2-in-1 omvormer 

SMA-B_SB-SE_img_1200x300px

De gloednieuwe Sunny Boy Smart Energy van SMA biedt een krachtige en flexibele oplossing voor pv-systemen met opslag in monofase installaties.  

Met zijn geavanceerde technologie en veelzijdige functies tilt de nieuwe 2-in-1 omvormer van SMA de energieprestaties naar een hoger niveau. Ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak, is de Sunny Boy Smart Energy verkrijgbaar in vier vermogensklassen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in installaties van elke omvang. 

Met drie MPP trackers en een lage opstartspanning biedt deze omvormer een flexibel ontwerp, waardoor zelfs complexe daken met verschillende oriëntaties optimaal kunnen worden benut. Dankzij de geïntegreerde SMA ShadeFix oplossing wordt de opbrengst geoptimaliseerd, zelfs bij schaduw. Bovendien biedt de mogelijkheid om te overdimensioneren en alle opgewekte energie te verbruiken een aanzienlijke stimulans voor eigenverbruik. 

De Sunny Boy Smart Energy biedt ook twee niveaus van back-up opties, waardoor zonne-energie beschikbaar blijft tijdens stroomuitval: laagdrempelige Secure Power Supply en volledige backup*.  

Bekijk het gamma
SMA-B_SB-SE_img_600x400px

De omvormer werkt optimaal in combinatie met de nieuwe SMA Home Storage batterij en is tevens compatibel met hoogspanningsbatterijen van vooraanstaande merken. Hij laadt en ontlaadt de batterij snel en haalt daardoor het maximum uit dagen met weinig zon. Combineer hem met de bestseller Sunny Home Manager 2.0 voor slim energiebeheer en nog meer verbruik van eigen energie door je klant. Deze hybride omvormer is klaar voor elke gebruikstoepassing, nu en in de toekomst. 

Dit product staat voor compromisloze Duitse kwaliteitsnormen en wordt geleverd met een royale garantie van 10 jaar**. Ontdek vandaag nog de kracht en veelzijdigheid van de Sunny Boy Smart Energy van SMA. 

 

*Beschikbaar bij een latere release 

**Zie de voorwaarden op SMA-Benelux.com.