You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance

Stap over op LED en win!

VERTROUW OP STERKE PARTNERS VOOR DE BESTE OPLOSSING

Ledvance

Profiteer van de nieuwe campagne van Cebeo en LEDVANCE en sta altijd aan de winnende kant met onze LED oplossingen voor succesvolle verlichtingsprojecten. Als je in het juiste team speelt, zul je niets verliezen als gevolg van de Europese RoHS-richtlijn – je zal elke keer winnen. Ga voor een lager energieverbruik en lagere kosten. Met de tactiek om nu al op LED over te schakelen, kun je ook van jouw klanten winnaars maken.

 

Bij elke succesvolle tactiek hoort een slimme wissel

ledvance

Oplossing 1

Retrofit
met LED buizen

Meer info

ledvance

Oplossing 2

Conversie
met LED buizen

Meer info

ledvance

Oplossing 3

Nieuwe
armatuur-
installatie

Meer info

 

ledvance

ledvance

LED buizen van Ledvance

Altijd een winnaar

ledvance

LED buizen bestellen

ledvance


 

ledvance

LED oplossingen

voor kampioenen

ledvance

Voor kantoor

Bestel nu

ledvance

Voor gangen

Bestel nu

 

ledvance

Voor entree

Bestel nu

ledvance

Voor parking

Bestel nu

 Spaar voor mooie geschenken met Cebeo Rewards

Spaar samen met Cebeo en LEDVANCE. In het kader van de 100 year Cebeo promo én onze jaarlijkse gezamenlijke campagne, spaar je voor de mooiste geschenken! Bij aankoop van elke € 100,- netto aan LEDVANCE LED producten (LED lampen en LED armaturen), ontvang je 10 punten voor het Cebeo Rewards programma. Kies jouw favoriete item uit meer dan 2000 prachtige geschenken.
Spaar, wissel in en geniet!


 

 

Ledvance

Uw deskundige partner voor slimme verlichting

SMART+ residential

Connected light speelt een centrale rol binnen de leefomgeving van het Smart Home-concept en schept nieuwe ontwerpopties voor een aangename woonomgeving en een sterker gevoel van veiligheid. Kies LEDVANCE als uw deskundige partner om nog een stap verder te gaan. Het SMART+ residential assortiment van LEDVANCE biedt een uitgebreid assortiment met WiFi, Bluetooth en Zigbee, ten dienste van de zeer gevarieerde behoeften van uw klanten aan verschillende toepassingen.

Bekijk de Ledvance Smart Residential producten

 

ROHS

ROHS wetgeving

De klokt tikt - Ontdek wat je moet weten

De RoHS-richtlijn van de Europese Unie is gewijzigd en heeft ook voor jou directe gevolgen. Wees voorbereid en laat je informeren door LEDVANCE. LEDVANCE vertelt je op een duidelijke en overzichtelijke manier wat je moet weten en biedt een uitgebreid portfolio van toekomstbestendige alternatieven.

DOWNLOAD DE BROCHURE

 

Ledvance

Ledvance Vivares

Comfortabele IoT lichtsturing

VIVARES is het toekomstbestendige IoT-lichtmanagementsysteem van LEDVANCE met een intelligente netwerkbesturing van verlichting. Zo kunt u altijd eenvoudig, handig en flexibel optimale lichtomstandigheden produceren voor specifieke eisen. Het betrouwbare en compatibele systeem is beschikbaar in Zigbee (draadloos) of DALI (bedraad) uitvoering. LEDVANCE biedt u alles uit één hand: alle LMS componenten en bijpassende LED armaturen.

Meer info

Download de brochure

 

Ledvance

Online trainingen

Op naar grote hoogten met de online trainingsmodules van LEDVANCE. 
Leer interessante feiten over technologie, producten en toepassingen en maak snel en eenvoudig een certificaat aan voor jouw afgeronde trainingen.

Naar de online trainingen

 

Ledvance

Fast Light Calculation Tool

Plan je verlichtingsproject eenvoudig en snel
met behulp van de praktische, intuïtieve snelle
lichtberekeningstool van LEDVANCE.
De tool genereert automatisch een plattegrond die overeenkomt met jouw toepassing en je ziet precies hoeveel armaturen je nodig hebt.

Naar de Fast Light Calculation Tool

 

Ledvance

LED Tube Finder

Vind snel de juiste LED buis voor uw verlichtingsproject

Het selecteren van een LED buis is nu wel heel eenvoudig geworden. De nieuwe Tube Finder is een handige online tool die u stap voor stap helpt met het vinden van de passende SubstiTUBE voor bestaande installaties met een E-VSA. Probeer de Tube Finder van LEDVANCE nu.

Naar de Tube Finder

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.