You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance

BEREIK NIEUWE HOOGTEN MET JOUW PROJECTEN

VERTROUW OP DE SUPPORT VAN STERKE PARTNERS

Ledvance

Of het nu gaat om lampen, armaturen of lichtsturingscomponenten, bij Cebeo krijg je alles wat jij als installateur nodig hebt om te voldoen aan de behoeften van jouw klanten voor veeleisende industriële verlichting en andere verlichtingstoepassingen.

Alles uit één hand, in uitstekende LEDVANCE kwaliteit en 100% toekomstbestendig, zelfs nadat de nieuwe Europese Single Lighting Regulation (SLR) van kracht is geworden. Met Cebeo en LEDVANCE kun je gemakkelijk nieuwe hoogten bereiken voor jouw projecten.

Ledvance

LED armaturen van Ledvance

Beter licht - snel en eenvoudig te installeren

Het assortiment LED armaturen van LEDVANCE is onlangs verder uitgebreid. De allernieuwste highlights? Wat dacht u van nieuwe verlichting voor buitenprojecten met de Streetlight Flex, Floodlight Max en Floodlight Compact.  Dit zijn echter niet de enigen. Ontdek het zelf.

Download de brochure

Bekijk alle LED armaturen

 

Ledvance

OSRAM LED lampen van Ledvance

Een compleet assortiment topproducten

LEDVANCE is in het trotse bezit van een uitgebreid assortiment LED lampen ontworpen voor de meest gevarieerde toepassingen, die bovendien SLR-conform zijn. Of het nu gaat om industrie, kantoren, winkels, parkeergarages of buitenruimtes: voor elke applicatie is er een hoogwaardige oplossing. Enkele topproducten uit het LED lampenassortiment zijn de nieuwe, SLR-conforme generatie OSRAM T8 LED buizen, de OSRAM PARATHOM® PRO AR 111, de vernieuwde OSRAM PARATHOM® MR16 / PAR16 PRO series en de OSRAM HQL LED PRO en NAV LED lampen.

Download de brochure

Bekijk het vernieuwde LED lampen assortiment

 

Ledvance

SUN@HOME van Ledvance

Zo goed voelt licht

SUN@HOME lampen en armaturen van LEDVANCE simuleren automatisch en bijna identiek het zonlicht gedurende de dag en ondersteunen zo het natuurlijke bioritme. Men zal zich overdag alerter en actiever voelen en zich beter kunnen concentreren. En ’s avonds zorgt deze unieke natuurlijke lichtkwaliteit ervoor dat men zich gemakkelijker kan ontspannen en herstellen - zelfs tijdens de slaap.

 

Ledvance

Ledvance Vivares

Comfortabele IoT lichtsturing

VIVARES is het toekomstbestendige IoT-lichtmanagementsysteem van LEDVANCE met een intelligente netwerkbesturing van verlichting. Zo kunt u altijd eenvoudig, handig en flexibel optimale lichtomstandigheden produceren voor specifieke eisen. Het betrouwbare en compatibele systeem is beschikbaar in Zigbee (draadloos) of DALI (bedraad) uitvoering. LEDVANCE biedt u alles uit één hand: alle LMS componenten en bijpassende LED armaturen.

Meer info

Download de brochure

 

Ledvance

Uw deskundige partner voor slimme verlichting

SMART+ residential

Connected light speelt een centrale rol binnen de leefomgeving van het Smart Home-concept en schept nieuwe ontwerpopties voor een aangename woonomgeving en een sterker gevoel van veiligheid. Kies LEDVANCE als uw deskundige partner om nog een stap verder te gaan. Het SMART+ residential assortiment van LEDVANCE biedt een uitgebreid assortiment met WiFi, Bluetooth en Zigbee, ten dienste van de zeer gevarieerde behoeften van uw klanten aan verschillende toepassingen.

Bekijk de Ledvance Smart Residential producten

 

Ledvance

SLR/ELR: DE NIEUWE EU-REGELGEVING 2021

De EU heeft de volgende grote stap gezet op weg naar efficiënte en klimaatvriendelijke verlichting. Het doel is om de circulaire economie te bevorderen en heldere, transparante en gestandaardiseerde informatie te verstrekken aan consumenten.

De SLR- en ELR-verordeningen geven een nieuwe definitie van de duurzaamheid van verlichtingsproducten en de etikettering van hun energie-efficiëntie.

Meer info

Download de brochure

MEER OVER DE UITFASERING TL-LAMP T8

 

Ledvance

Online trainingen

Op naar grote hoogten met de online trainingsmodules van LEDVANCE. 
Leer interessante feiten over technologie, producten en toepassingen en maak snel en eenvoudig een certificaat aan voor jouw afgeronde trainingen.

Naar de online trainingen

 

Ledvance

Fast Light Calculation Tool

Plan je verlichtingsproject eenvoudig en snel
met behulp van de praktische, intuïtieve snelle
lichtberekeningstool van LEDVANCE.
De tool genereert automatisch een plattegrond die overeenkomt met jouw toepassing en je ziet precies hoeveel armaturen je nodig hebt.

Naar de Fast Light Calculation Tool

 

Ledvance

LED Tube Finder

Vind snel de juiste LED buis voor uw verlichtingsproject

Het selecteren van een LED buis is nu wel heel eenvoudig geworden. De nieuwe Tube Finder is een handige online tool die u stap voor stap helpt met het vinden van de passende SubstiTUBE voor bestaande installaties met een E-VSA. Probeer de Tube Finder van LEDVANCE nu.

Naar de Tube Finder

 


Veilige UV-C luchtdesinfectie met Ledvance

Met zowel UV-C lampen als complete UV-C apparaten, biedt LEDVANCE snel en eenvoudig schone lucht dankzij een continue chemicaliënvrije luchtdesinfectie voor een succesvolle bescherming van de gezondheid. Virussen en bacteriën worden, wanneer wij ademen, in de lucht verspreid via aerosolen. Door de lucht te reinigen met UV-C straling wordt de kiem- en virusbelasting in de omgeving geïnactiveerd. Zowel tijdens als na de pandemie!

De UV-C Air Tube V70 van LEDVANCE reinigt non-stop de ruimte ook terwijl er mensen aanwezig zijn. Met de geluidsarme ventilatoren wordt de lucht opgenomen, met de UV-C lamp gedesinfecteerd door bacteriën en virussen te inactiveren en vervolgens weer in de ruimte afgeven. In samenwerking met Dr. Hönle is de SteriWhite Air Q ontwikkeld die op dezelfde manier te werk gaat, maar ook voor grotere ruimtes geschikt is. Het kiezen van het juiste apparaat wordt makkelijker gemaakt het de UV-C calculator van LEDVANCE.

Meer info

Naar de UV-C calculator


Ledvance
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.