You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance

Lampenverbod 2023

DE BESTE TIJD OM OVER TE STAPPEN IS... NU

ledvance_sustainable_workplace

Kwikhoudende en inefficiënte lampen mogen vanaf bepaalde data in 2023 in de hele EU niet meer op de markt worden gebracht. Vooral fluorescentielampen vallen onder het LAMPENVERBOD. Als professionele verlichtingspartner en totaalleverancier biedt LEDVANCE je overtuigende alternatieven voor de overstap naar energie-efficiënte, toekomstbestendige LED technologie.

 

4 OPTIES VOOR ALLE SITUATIES

LEDVANCE biedt vier overtuigende oplossingen voor de omschakeling naar LED technologie in verschillende situaties op locatie. Als totaalleverancier kan LEDVANCE ook alle benodigde producten uit één enkele bron leveren:

 

ledvance-picto_retrofit

ledvance-picto

1. Retrofit

Ter vervanging van conventionele fluorescentiebuizen biedt LEDVANCE een breed assortiment LED buizen in verschillende wattages, lichtkleuren en klassen voor eenvoudige directe vervanging op conventionele voorschakelapparaten of compatibele elektronische voorschakelapparaten.

BEKIJK DE LED-BUIZEN

 

lamp_ban_ledvance

2. Ombouw

Als er geen retrofit-alternatief is of als de nadruk ligt op maximale efficiëntie en weinig onderhoud, is herbedrading de oplossing. Dit is vooral gemakkelijk met de LEDVANCE ombouwset. Het externe systeem van LED buizen, bestaande uit een LED buis en een externe voeding, is de perfecte oplossing om een dimbare DALI-installatie om te zetten naar dimbare LED technologie.

BEKIJK DE LED-BUIZEN

 

 

lamp_ban_ledvance

ledvance

ledvance

3. Upgraden

De LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 upgrade-kit kan worden geïntegreerd in bestaandeT5 en T8 metalen jaloezielampen volgens het armatuur-in-armatuur-principe. Positionering en montage met behulp van instelbare magneten is net zo snel en eenvoudig als het opnieuw bedraden zonder gereedschap dankzij de aansluitdoos met pianosleutelklemmen.

 

ledvance

4. Nieuwe installatie

Voor nieuwbouw- of renovatieprojecten, bijvoorbeeld in kantoor-, industrie-, buiten- en parkeertoepassingen, biedt LEDVANCE een breed scala aan innovatieve LED armaturen. Ze hebben allemaal een aantrekkelijk ontwerp, een hoge kwaliteit en functionaliteit, een lange levensduur en een maximaal rendement.

BEKIJK DE LED-ARMATUREN

 

ledvance

 


 

 

lampban

Alternatieve LED-oplossingen voor kantoor en industrie

Wees mee met de Fluoban

Bekijk hier de informatieve video’s over de lamp ban: het Europese lampenverbod helder uiteengezet. Ontdek wat de alternatieve LED oplossingen zijn van LEDVANCE.

VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

VOOR KANTOOR TOEPASSINGEN

ledvance

LED-buizen pocket guide

Een handig overzicht

Of het nu gaat om een conversie (herbedrading) of retrofit, ons uitgebreide LED buizen assortiment biedt de ideale producten voor jouw projecten. Energie-efficiënt en duurzaam en conform de EU verordeningen, dus klaar voor de toekomst. Ontdek het compacte overzicht in de pocket guide.

DOWNLOAD DE POCKET GUIDE

 

ledvance

Ledvance Vivares HCL

Comfortabele IoT lichtsturing

VIVARES HCL brengt biologisch effectief licht naar kantoortuinen en hele verdiepingen. Naast de human centric lighting functie biedt het systeem alle andere voordelen van het VIVARES IoT-lichtmanagementsysteem. Het is comfortabel voor installateurs en gebruikers en creëert optimale lichtomstandigheden voor alle gedefinieerde eisen.

Meer WETEN?

Download de brochure

 

Ledvance

Online trainingen

Op naar grote hoogten met de online trainingsmodules van LEDVANCE. 
Leer interessante feiten over technologie, producten en toepassingen en maak snel en eenvoudig een certificaat aan voor jouw afgeronde trainingen.

Naar de online trainingen

 

Ledvance

Fast Light Calculation Tool

Plan je verlichtingsproject eenvoudig en snel
met behulp van de praktische, intuïtieve snelle
lichtberekeningstool van LEDVANCE.
De tool genereert automatisch een plattegrond die overeenkomt met jouw toepassing en je ziet precies hoeveel armaturen je nodig hebt.

Naar de Fast Light Calculation Tool

 

ledvance

LED Tube Finder

Vind snel de juiste LED buis voor uw verlichtingsproject

Het selecteren van een LED buis is nu wel heel eenvoudig geworden. De nieuwe Tube Finder is een handige online tool die u stap voor stap helpt met het vinden van de passende SubstiTUBE voor bestaande installaties met een E-VSA. Probeer de Tube Finder van LEDVANCE nu.

Naar de Tube Finder

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.