You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Over Sonepar

Nummer 1 in distributie van elektrisch materiaal en aanverwante diensten

Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten. Sonepar begeleidt zijn klanten op talrijke markten en realiseert, gebruik makend van de competentie en passie van zijn 44.500 medewerkers, een omzet van 21,6 miljard euro (op 31 december 2017). Dankzij zijn dicht netwerk – 167 ondernemingen actief in 44 landen op 5 continenten – en de digitale oplossingen die ontwikkeld worden, verstevigt de Sonepar Groep dagelijks zijn service voor en de relatie met zijn klanten. De ambitie: ‘La Référence’ worden voor al zijn partners.Kerncijfers

De cijfers van Sonepar ogen indrukwekkend. De groep is actief in 5 continenten en is wereldwijd marktleider.


Marktvereisten

De activiteit van Sonepar bestaat in het zoeken van fabrikanten en het identificeren en selecteren van de elektrische uitrusting en technische oplossingen die het best aansluiten op de marktvereisten. Vervolgens stellen we deze beschikbaar voor onze klanten - in het algemeen elektriciteitsprofessionals - op de juiste plaats, op het juiste moment en tegen de juiste prijs. De logistieke expertise, die een dicht distributienetwerk biedt, zorgt voor een efficiënte, betrouwbare en snelle distributie van producten van hoge kwaliteit.

Onze Missie? La Référence zijn

Wie zijn we? Wat doen we? Wat geloven we? Wat willen we? Het zijn de vier pijlers van de Mission Statement van Sonepar, dat La Référence wil zijn in de markt.

Who we are
Sonepar is an independent, family-owned group focused on B-to-B distribution. We thrive on our unique balance of local empowerment and global reach.
What we do
Our job is to make our customers’ lives easier, so we dedicate ourselves to understanding and satisfying their needs. While our core business is in the electrical market, we serve customers through multiple channels of distribution, with an expanding range of products, services and solutions.
What we believe
We drive our long-term, pro table and sustainable growth by:
  • Striving for lasting loyalty from our Customers
  • Securing the engagement of our skilled and passionate Associates
  • Building strong partnerships with our preferred Suppliers
  • Aligning ourselves with the vision and commitment of our Shareholders
What we want
To become La Référence for all our stakeholders

   Onze waarden

passion

Passion

respect

Respect

people

People

customers

Customers

synergies

Synergies

profit

Profitability

future

Future

la reference

"La Référence"

   Wie is Sonepar

Lokaal uitmunten en mondiale visie

Sonepar bouwt zijn leverancierspartnerships eerst op lokaal niveau, omdat in de filialen rechtstreeks gepeild wordt naar de behoeften van de klanten. Deze uitdaging wordt dagelijks met de fabrikanten opgenomen. Door de distributie van hun producten aan Sonepar toe te vertrouwen, weten fabrikanten dat ze genieten van een aantal bijzonder kostenefficiënte voordelen:

  • producten lokaal heel breed in de markt te zetten
  • beschikbaarheid van producten waar de klanten naar vragen
  • waaier van services die inspelen op de klantenbehoefte

Ontdek de lokale aanwezigheid van Sonepar

 


 

"Dit hebben we gerealiseerd"

Wat betekent Sonepar in de markt? Veel, dat kan je ontdekken in het overzicht dat wordt gemaakt in het Panorama.

Ontdek Panorama online

 

Sonepar Panorama

 


What we achieved at Sonepar

At Sonepar, we don't make things, we make things happen. Thanks to the commitment of our 46,000 associates and the trust of our 1 million professional customers, we make their lives easier. Get to know more about our 2018 highlights and achievements. They are just a click away!

What we achieved at Sonepar in 2018 - Sonepar

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.