You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Over Sonepar

Sonepar

Sonepar is een onafhankelijke familiegroep

Sonepar werd in 1969 opgericht door Henri Coisne en zijn broers en is gestaag gegroeid, zonder zijn ondernemerswaarden uit het oog te verliezen. Meer dan vijftig jaar later is onze Groep nog steeds onafhankelijk. Sonepar heeft zich uitgebreid met de steun van zijn familiale aandeelhouders en door te investeren in de vaardigheden van zijn medewerkers.


"Sonepar biedt de beste oplossingen voor zijn klanten die actief zijn in belangrijke markten zoals de industrie, de bouw en energiebedrijven."Kerncijfers

Sonepar kerncijfersOnze waarden

De gedeelde geschiedenis, cultuur en filosofie van onze Groep hebben geleid tot sterke langetermijnwaarden die de basis vormen van ons bedrijfsbeleid.

De groei van ons bedrijf wordt gedreven door een toewijding aan sterke waarden. Over de hele wereld helpen de mensen van Sonepar klanten met hun projecten en anticiperen ze op hun behoeften. Ze delen een passie voor hun werk en de wens om klanten steeds beter van dienst te zijn. Elk lid van de Groep is toegewijd en verantwoordelijk. We worden allemaal gemotiveerd door respect - voor de wet, voor al onze belanghebbenden, voor het milieu. De vele synergieën die we hebben gecreëerd, samen met het delen van ervaring en goede praktijken, maken onze Groep efficiënter en slagvaardiger. Onze nadruk op winst weerspiegelt ons streven naar duurzame groei. Gesterkt door de digitale transformatie van Sonepar, stelt onze alomvattende strategie ons in staat de toekomst vorm te geven. Kortom, zo willen we "La Référence" worden - de normbepalers in onze sector.

   sonepar

 

Ontdek meer over Sonepar

(link naar een Engelstalige website)

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.