Green & Smart

Green & Smart

by Cebeo

De energiemarkt wordt steeds duurzamer, energieoplossingen steeds groener en slimmer. In die snel veranderende markt is het niet eenvoudig om helemaal up to date te blijven.
 

Met Green&Smart houden we de vinger aan de pols en zorgen we ervoor dat je als installateur toekomstgericht kan werken. En je jouw klanten de juiste informatie kan geven. Wat zijn de duurzaamste oplossingen voor een verwarmingsinstallatie? Welke voordelen leveren zonnepanelen nog? Is een thuisbatterij de investering waard?Dat en nog veel meer lees je hier.

green-smart-logo-icon

Klaar voor de toekomst?

2024 Green_Smart_Illustratie_RESI_NL bijgeknipt

Video

De energiemarkt is in sneltempo aan het veranderen. Hoe ziet het beroep van installateur er over 10 jaar uit?

Je ontdekt het in deze videoreeks.

Welke nieuwe toepassingen breken door?


In deze aflevering van Klaar voor de Toekomst kloppen we aan bij Jan Caerels, Technology en Innovation Manager bij Techlink. Hij heeft het over slim energieverbruik, laadpalen en de zin en onzin van thuisbatterijen.

Bekijk de aflevering hier
Video 1 klaar voor de toekomst (1)

Wat verandert er op vlak van wetgeving?


In deze aflevering van Klaar voor de Toekomst kloppen we aan bij minister van Energie Tinne Van der Straeten. Ze heeft het over de switch naar duurzame energie, de veranderende wetgeving en wat dat voor jou en je klanten betekent.

Bekijk de aflevering hier
Video 2 klaar voor de toekomst

Wat verwachten jouw klanten?

In deze aflevering van Klaar voor de Toekomst kloppen we aan bij Jurgen Breemersch (zaakvoerder van Alarmsystemen Goozz). Hij vertelt ons welke verwachtingen jouw klanten hebben. Vandaag. Maar vooral: in de toekomst.

Bekijk de aflevering hier
video 3 klaar voor de toekomst

Blogs