You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

DELTA LIGHT

delta light header

 

Delta Light®, dat in 1989 werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting.

Highlights

Delta Light stelt op Cebeo Technologie zijn nieuwe “Lighting Bible®” voor. De Lighting Bible® is niet enkel geliefd omwille van alle technische en bruikbare productinformatie, maar is ook een echte inspiratiebron voor zowel professionals als eindgebruikers. Het nieuwe boek weerspiegelt de wereldwijde portefeuille van Delta Light met tal van hoogwaardige projecten, variërend van woningen tot winkels, kantoren, showrooms, horeca en openbare gebouwen. Omdat de eindgebruiker centraal staat stelt Delta Light ook CTRL DELTA voor, een draadloze dimoplossing waarmee u verschillende armaturen kunt bedienen en beheren via de app CTRL DELTA op uw mobiele toestellen. De armaturen die gestuurd worden met CTRL DELTA kunnen ook worden gestuurd met een gewone muurschakelaar zonder de app.

 

SECTOR: RESIDENTIAL, TERTIARY, INDUSTRY, BUILDING AUTOMATION, CABLE, CONSUMER ELECTRO, DATACOM, ELECTROTECHNICS, HVAC, INDUSTRIAL AUTOMATION
 
delta light logo

 

Stand: 510

Meer info:
www.deltalight.comBEKIJK HET BEURSPLAN

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.