De M211 en de M210 zijn robuuste, betrouwbare labelprinters 

De robuuste M211 Brady labelprinter kan gemakkelijk aan elke riem worden bevestigd. De printer werkt naadloos met smartphones via Bluetooth en wordt aangestuurd door Brady’s “Express labels”-app. Met de app kunt u snel labels ontwerpen, bekijken en printen en gegevens uit spreadsheets integreren. Geen enkele andere door een smartphone aangestuurde labelprinter evenaart vandaag de labelontwerpmogelijkheden van de M211. Bovendien kunnen ontwerpen worden opgeslagen en gedeeld tussen collega’s, zowel ter plaatse als op kantoor. 

De M211 labelprinter print tot 300 labels met één batterijlading. Toch weegt het systeem slechts 0,5 kg en heeft het een compact ontwerp waardoor het uiterst draagbaar is. Tegelijkertijd is de M211 een sterk toestel. Tests wijzen uit dat de kleine printer bestand is tegen een val van 1,8 m, een belasting van 110 kg en schokken volgens militaire specificaties 

Misschien wilt u werken met één enkel printsysteem, compleet met ingebouwde labelontwerpwizards

Dan is er de M210 labelprinter. Deze biedt voorgesneden labels en nog meer materialen om de zwaarste labelingtaken ter plaatse te kunnen uitvoeren. Dankzij de slimme automatische opmaak van de M210 hoeft u alleen maar een labelcartridge te plaatsen, gegevens in te voeren en u bent klaar om te printen. Snelle cartridgewissels worden gerealiseerd met een ‘plaats-vergrendel-print’-systeem; Dit in een lichtgewicht printer van 0,7 kg die probleemloos bestand is tegen een val van 1,8 m en schokken. 

Vrij uniek voor deze instapmodel draagbare labelprinters, is de mogelijkheid om zowel op continue als op vast formaat labels te printen. Brady biedt gebruikers van de M211 meer dan 90 verschillende labelcartridges om uit te kiezen. Die omvatten labels voor algemene toepassingen en speciale labels, ontworpen om specifieke toepassingen betrouwbaar te labelen. 

Zowel de M211 als de M210, zijn robuuste, betrouwbare labelprinters voor veeleisende werkomgevingen.