De weg naar veiligheid en duurzaamheid in de tertiaire sector

CEBEO_tertiair_1200x300

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een steeds prominentere in de tertiaire markt. De noodzaak om activiteiten op een milieuvriendelijke en veilige manier uit te voeren groeit. In deze context vervult noodverlichting een belangrijke rol.


Duurzame noodverlichting met de Exiway Trend

Deze noodverlichting maakt gebruik van LED-technologie, wat resulteert in zowel een lager energieverbruik als een aanzienlijk langere levensduur. Met een gemiddelde levensduur van 10 jaar, hoeft het apparaat minder vaak vervangen te worden. Bovendien is het energieverbruik zeer laag, met slechts gemiddeld 0,3 watt bij niet-permanent gebruik.

De kleinere LiFePO4-batterijen zorgen voor een compacter ontwerp van de noodverlichting en verminderen materiaalgebruik en afval. De verpakking is gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen, en de behuizing bestaat voor 40% uit gerecycleerd materiaal.

De Exiway Trend is de opvolger van de Easyled. Dankzij slimme aanpassingen zoals het toevoegen van jumpers om te schakelen tussen een niet-permanent en permanent instelling, en de mogelijkheid om het aantal lumen en analoog de autonomie aan te passen zijn er nu slechts 4 referenties nodig in vergelijking met de 13 referenties van het vorige gamma.

Ontdek het gamma

Voordelen van de Exiway Trend

 • Snelle montage
  Deze noodverlichting wordt ongemonteerd geleverd, klaar om geïnstalleerd te worden in slechts twee stappen. Het gamma beschikt over 7 kabelingangen (4 lateraal en 3 achteraan) om een aansluiting te vergemakkelijken.
 • Eenvoudig onderhoud
  Elke armatuur bestaat uit slechts 2 elementen : kader en snelkoppelingsreflector met scherm. Op een snelle en ergonomische manier kan u zo toegang krijgen tot de connector van de batterij en kabelingangen.
 • Connectiviteit
  Met Activa-link modellen, die compatibel zijn met de App Facility Expert SB, kunt u uw noodverlichting op elk moment monitoren en real-time meldingen ontvangen bij storingen.
 • Multi-presterend gamma
  Van 50 tot 500lm, 4 configureerbare autonomieën (1u/1,5u/2u/3u) met analoog 5 lichtniveaus (4 niet-permanent/ 1 permanent) ; permanent en niet-permanente functie selecteerbaar via jumpers.
 • Flexibiliteit
  Het kan op muren of wanden en inbouw in plafonds en holle wanden worden geïnstalleerd.