Hoogwaardig in kwaliteit en streng getest

B

De armaturen van Delta Light zijn het resultaat van een productieproces waarbij zorgvuldig geselecteerde materialen en afwerkingen worden gebruikt. Ons onderzoek, onze tests en de ontwikkeling van een eigen oppervlaktebeschermingssysteem hebben geleid tot een uniek voorbehandelings- en afwerkingssysteem. Dit garandeert hoogwaardige, corrosiebestendige producten - een fundamenteel kenmerk van ons buitenassortiment.

Ons productieproces bestaat uit vijf belangrijke stappen. Eerst selecteren we zorgvuldig de legeringen en brengen we een beschermende coating op basis van titanium aan om blijvende corrosiebestendigheid te garanderen. Daarna volgen poedercoating, integratie van hardware en procescontrole. Het eindresultaat? Een product met weer- en UV-bestendige afwerking, dankzij het gebruik van polyester poedercoating in de laatste fase.

Onze armaturen worden onderworpen aan intensieve testen in omstandigheden die overeenstemmen met hun beoogde omgeving. Deze testen zijn ontworpen om hun tolerantie ten opzichte van realistische uitdagingen te beoordelen, zoals schokken, onderdompeling in water en stof, en blootstelling aan corrosieve omgevingen, gecontroleerd door filiforme corrosiebestendigheidstests.

Bekijk in de webshop
C

De Logic 190 is een perfect voorbeeld van ons streven naar kwaliteit. Dit robuuste armatuur kan na installatie eenvoudig worden afgesteld, is volledig waterdicht met IP67-certificering en is uitgerust met een geïntegreerd vochtbestendig vergrendelingssysteem (D-Lock). Dit alles terwijl het uitzonderlijke lichteffecten en gebruikerscomfort van topklasse biedt.

Ontdek het unieke gamma op de website van Delta Light