Integratech Mona: elegant, performant en polyvalent 

Integratech lanceert met Mona een nieuwe elegante en performante wand -en plafondarmatuur. Resistentie tegen mechanische impact, stof- en spatwaterdichtheid, bescherming tegen vandalisme, een lange levensduur en energie-efficiëntie zijn maar enkele van haar troeven. Een Powerswitch en een CCT-switch, die je toelaten haar vermogen en kleurtemperatuur in te stellen, maken het plaatje compleet. 

Mona is ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen. De polycarbonaat behuizing zorgt voor een klasse II-beschermingsgraad en slagvastheid IK 10. Die stevigheid maakt Mona uiterst geschikt voor publieke ruimtes met risico op vandalisme. Maar ze gaat niet ten koste het van installatiegemak want het toestel is eenvoudig te plaatsen dankzij de 3 boorgaten en zijn toolless aansluitklemmen. 

Om Mona met het juiste vermogen en de passende kleurtemperatuur te vinden, hoef je geen lijst met tientallen referenties te doorzoeken. Je kiest eenvoudigweg tussen een zwarte of witte behuizing. De rest bepaal je dankzij schakelaars op het toestel zelf. Dankzij de powerswitch selecteer je een vermogen van 10W, 14W of 18W aan de hand van dipswitches. Met andere dipswitches kies je dan weer voor een kleurtemperatuur van 3000K of 4000K. Zo heb je voor elke situatie een oplossing! 

Naast de klassieke on/off-versie is Mona ook beschikbaar met noodunit van 3 uur. Daarnaast zijn er versies met een sensor die subtiel op het toestel is verwerkt. Je hebt de keuze uit een microwavesensor die bewegingen detecteert en een PIR-sensor die temperatuurverschillen registreert. Zo kun je de juiste sensor selecteren afhankelijk van waar je het toestel installeert. Ook voor de versies met sensoren bestaat er steeds een versie mét noodunit. Mona-toestellen met sensor bevatten natuurlijk ook switches om die sensor en de werking van de verlichting af te stellen. 

Robuust, duurzaam, polyvalent en efficiënt: Mona heeft alles om een vaste waarde in het arsenaal van de installateur te worden.