Logic Linear On brengt jouw landschapsproject tot leven. 

Ontdek de uitbreiding van de Deltalight Logic-serie: Logic Linear On biedt nu nóg meer mogelijkheden voor buitentoepassingen. Als opbouwmodel ontworpen, maakt deze lineaire toepassing het eenvoudiger dan ooit voor installateurs om elk landschapsproject van naadloze verlichting te voorzien. Transformeer je outdoor omgeving met hoogwaardige verlichting op een eenvoudige manier. 

Een toestel voor elk project

Logic Linear On past zich moeiteloos aan, of het nu gaat om enkele plaatsing of een in-line combinatie met meerdere units. Dankzij veelzijdige wandbevestigingsmogelijkheden - inclusief diverse beugellengtes voor precieze muuraccentuering - en een universele montageset en pin-montage voor harde of zachte ondergronden, kun je elk project van uniforme, stijlvolle verlichting voorzien. 

Uniformiteit in verlichting 

Ook hier werd dezelfde geavanceerde LED-Caset technologie gebruikt zoals in de Deltalight Frax, Polesano en Logic 190 R armaturen. Het resultaat? Een consistent lichteffect ongeacht je nu kiest voor subtiele muuraccenten of een volledige wallwash. Hier hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van licht doorheen jouw project. 

 

Installatie zonder Zorgen 

Deltalight heeft de installatie simpel gehouden. De inbouwversie komt pre-wired en voor de opbouwvariant hebben we een IP-snelle connector ingebouwd. Het koppelen van meerdere units is eenvoudig dankzij de doorlusfunctionaliteit, wat zorgt voor een gestroomlijnde installatie. En mocht er onderhoud nodig zijn, dan is dat zo geklaard. Met een IP67 en IK07 classificatie en een geïntegreerd vochtvergrendelingssysteem, is dit armatuur zowel comfortabel in installatie als betrouwbaar in gebruik. 

 

Samengevat 

Logic Linear On biedt comfort en consistentie in elk outdoor project met buitenverlichting. Flexibel, betrouwbaar en ontworpen om het leven van de installateur makkelijker te maken. Met deze oplossing breng je elk landschapsproject tot leven, simpel en efficiënt.