Nieuwe architecturale inbouwspots ‘Target’ van UNI-BRIGHT

Een strak en modern design, perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Cebeo Newsletter_1200x300_juni23

UNI-BRIGHT stelt graag de nieuwe architecturale inbouwspots ‘Target’ aan u voor. Deze veelzijdige spots zijn verkrijgbaar in twee versies: GU10 (met bladveren) en GU10 Trimless. Dankzij de rotatie-mogelijkheid van 0 tot 30° zijdelings en 355° rondom, kan de verlichting worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ruimte.

De ‘Target’ inbouwspots zijn beschikbaar met een keuze uit verschillende binnenringen, waardoor u kan kiezen uit een breed scala aan afwerkingen naar eigen smaak. Zo is er wit, zwart, goud, steenkool en steenkool-goud.

Bekijk het assortiment
Cebeo Newsletter_600x400_juni23

Elke spot wordt geleverd met een performante 6W dimbare LED GU10 lamp. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, namelijk 2700K (560 lm) en 3000K (600 lm). Voor degenen die hun verlichtingsoplossing zelf willen aanpassen, bieden we ook de optie om de ‘Target’ inbouwspot zonder lamp aan te schaffen en uw eigen lichtbron te kiezen.

Met een strak en modern design, is de ‘Target’ perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Of je nu een ruimte wilt accentueren of een warme ambiance wil creëren, de ‘Target’ reeks biedt de combinatie van stijl, functionaliteit en aanpasbaarheid die uw verlichtingsvisie tot leven brengt.