Smart-Gateway, nieuwe App

Schakelen op alle locaties. Één App.  

Veilige IP-deurcommunicatie met slimme functies

De Smart Gateways van Siedle verbinden de deurcommunicatie in de In-Home-Bus met de IP-wereld. Samen met de Siedle App maken zij de spraakinstallatie mobiel. Twee nieuwe releases voor de gateways bieden aantrekkelijke features en optimalisaties voor veiligheid, service en functies 

Slim schakelen via app

Release 2.3 voor Smart Gateways breidt de functies van de Siedle App uit. Hij neemt nu ook schakel- en meldingsfuncties in de In-Home-Bus over. Daarmee wordt de App de stuurcentrale voor kleinere smart home toepassingen. Zo kan bijvoorbeeld de garagedeur worden geopend of het zonnescherm worden uitgeschoven. In combinatie met een Siedle brievenbus meldt de app ook, wanneer de post is aangekomen. 

Bekijk het gamma

Mis nooit meer het deurgesprek

Voor Siedle-installaties met Smart Gateway, waar alleen mobiele apparaten en geen vast geïnstalleerde binnenstations worden gebruikt, is de secundaire signaaluitgang bijzonder praktisch. Deze nieuwe functie zorgt ervoor, dat de deuroproep altijd wordt gesignaleerd - ook wanneer de smartphone op dat moment niet beschikbaar is. De oproep wordt dan bijvoorbeeld akoestisch met een gong of optisch met een lampje aangegeven.  

De Siedle app weet nu ook, of er bij de voordeur of bij de flat wordt aangebeld. Deze functie is ook belangrijk, wanneer bij de deurcommunicatie alleen mobiele apparaten worden gebruikt. De app wordt eenvoudig als oproepbestemming in de Smart Gateway geconfigureerd. 

Alle functies voor alle ingangen

Komt een deuroproep binnen, dan toont de Siedle App, vanaf welke locatie hij komt en van welke ingang. Gebruikers kunnen de deur openen, met bezoekers spreken en - bij video-installaties - hen ook zien. Voor elk van deze locaties is schakelen sturen en het ontvangen van status meldingen mogelijk. Wil je de poort van een bepaalde locatie permanent open laten dan kan dit door een melding op je mobiel bevestigd worden.