Bij Cebeo begrijpen we dat professionele klanten zoals u streven naar een gestroomlijnde projectuitvoering en een professionele presentatie van uw producten. Daarom bieden wij een speciale dienst aan voor projectgerelateerde, gepersonaliseerde etiketten. Met onze op maat gemaakte etiketten kunt u niet alleen uw merk versterken, maar ook de efficiëntie van uw projecten verbeteren.

Jouw voordelen:

  • Efficiënte projectorganisatie: Met onze custom labels kan je jouw producten snel en gemakkelijk identificeren en organiseren. Dit bespaart kostbare tijd en verhoogt de efficiëntie van jouw projectuitvoering. Je kan moeiteloos de voorraad beheren en jouw project-logistiek optimaliseren.
  • Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat elk project unieke vereisten heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte etiketten aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. 
  • Verlaag TCO: efficiëntie in een groot project zorgen voor een kostendrukking. Jouw team kan het project gestroomlijnd uitvoeren dankzij onze overzichtelijke etikettering."

Wat moet ik doen?

Om gebruik te maken van onze dienst voor projectgerelateerde, gepersonaliseerde etiketten, vragen wij u om minimaal 2 maanden van tevoren contact op te nemen met jouw Cebeo-projectleider. Op deze manier hebben we voldoende tijd om uw project te evalueren en de benodigde voorbereidingen te treffen. Houd er rekening mee dat elk project intern wordt beoordeeld op haalbaarheid en dat we ervoor zorgen dat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Download het infoblad

Vraag gepersonaliseerde labels aan

Download het aanvraagformulier

Vragen over onze hersteldienst?

Contacteer ons

Ontdek onze andere logistieke diensten