Efficiëntie en betrouwbaarheid zijn essentieel voor onze professionele klanten. Om ervoor te zorgen dat uw elektro-technisch materiaal op het juiste moment en op de juiste plaats geleverd wordt, biedt Cebeo een Tijdslot Levering aan. Met deze dienst optimaliseer je jouw logistieke planning en verlopen jouw projecten stipt.

Jouw voordelen opgelijst:

  • Precieze planning: Met onze tijdslot levering selecteer je een specifiek tijdsvenster waarin je jouw materialen ontvangt. Zo bewaar je de volledige controle over jouw leveringstijden en kun je naadloos jouw projecten plannen.
  • Efficiënte workflow: Door de leveringstijd van tevoren te bepalen, optimaliseer je jouw werkproces en elimineer je onnodige wachttijden. Jouw teams kunnen efficiënter ingezett worden en jouw productiviteit verhoogt!
  • Betrouwbaarheid: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd te leveren. Met onze tijdslot levering kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid en punctualiteit van Cebeo. 

Wat moet ik doen?

Om gebruik te maken van onze tijdslot levering, vragen wij om de levering minimaal 48 uur van tevoren te communiceren naar jouw Cebeo-contactpersoon. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw materialen op tijd worden voorbereid en geleverd. Meer voorwaarden vind je op het infoblad.

Download het infoblad

Vraag tijdslot levering aan

Download het aanvraagformulier

Vragen over onze hersteldienst?

Contacteer ons